BURDUR VALİSİ ŞILDAK KAMU YATIRIMLARI BRİFİNGİ ALDI

DİĞER 26.05.2018 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4202+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ŞILDAK KAMU YATIRIMLARI BRİFİNGİ ALDI

Vali Hasan Şıldak 2018 yılı çalışmaları ile ilgili İl Özel İdare yöneticileri ile toplantı yaparak kurumla ilgili genel brifing aldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen brifing sunumunda, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Genel Sekreter Servet Olpak, genel sekreter yardımcıları, İl Özel İdaresi hizmet birimlerinin müdürleri hazır bulundular.  İl Genel Meclisi tarafından kabul edilen 2018 yılı bütçesi ve bütçe doğrultusunda planlanarak başlayan yatırımlar hakkında Genel Sekreter Servet Olpak’tan genel bilgiler alan Vali Şıldak, ayrıca yıl içerisinde yapımı tamamlanan ve devam eden projeler, genel personel durumu, İl Özel İdaresi araç parkı, ilimizdeki diğer kamu kurumların il özel idaresi tarafından yürütülen iş ve işlemleri, köylerdeki mevcut içme suyu başta olmak üzere, kanalizasyon, kilit parke, sıcak asfalt çalışmalarının genel durumu hakkında genel brifing aldı.  Vali Şıldak sunulan brifingin ardından görevde bulunacağımız süre içinde Burdur’a en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, yönetim anlayışı olarak her zaman adil, şeffaf, hesap verebilir, verimli, hizmet odaklı bir çalışma prensibiyle görev yapacaklarının altını çizdi.  Vatandaşlarımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı bir çalışma modelini uygulayacağını ifade eden Vali Hasan Şıldak, tüm İl Özel İdare çalışanlarının bu doğrultuda hareket etmelerini isteyerek, en ücra köye ve mezra’ya varıncaya kadar ulaşamadığımız yer kalmayacak şekilde hep birlikte hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.  
Vali Hasan Şıldak 2018 yılı çalışmaları ile ilgili İl Özel İdare yöneticileri ile toplantı yaparak kurumla ilgili genel brifing aldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen brifing sunumunda, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Genel Sekreter Servet Olpak, genel sekreter yardımcıları, İl Özel İdaresi hizmet birimlerinin müdürleri hazır bulundular. 

İl Genel Meclisi tarafından kabul edilen 2018 yılı bütçesi ve bütçe doğrultusunda planlanarak başlayan yatırımlar hakkında Genel Sekreter Servet Olpak’tan genel bilgiler alan Vali Şıldak, ayrıca yıl içerisinde yapımı tamamlanan ve devam eden projeler, genel personel durumu, İl Özel İdaresi araç parkı, ilimizdeki diğer kamu kurumların il özel idaresi tarafından yürütülen iş ve işlemleri, köylerdeki mevcut içme suyu başta olmak üzere, kanalizasyon, kilit parke, sıcak asfalt çalışmalarının genel durumu hakkında genel brifing aldı. 

Vali Şıldak sunulan brifingin ardından görevde bulunacağımız süre içinde Burdur’a en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, yönetim anlayışı olarak her zaman adil, şeffaf, hesap verebilir, verimli, hizmet odaklı bir çalışma prensibiyle görev yapacaklarının altını çizdi. 

Vatandaşlarımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı bir çalışma modelini uygulayacağını ifade eden Vali Hasan Şıldak, tüm İl Özel İdare çalışanlarının bu doğrultuda hareket etmelerini isteyerek, en ücra köye ve mezra’ya varıncaya kadar ulaşamadığımız yer kalmayacak şekilde hep birlikte hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.