BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 23.11.2016 - 14:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3190+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolaysıyla öğretmenlerin gününü kutlamak amacıyla bir mesaj yayınladı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım 1928 tarihi dolayısıyla, 1981 yılından itibaren 24 Kasım’da Öğretmenler gününü kutluyoruz. Bu özel gün vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Gününü” kutluyorum.   Öğretmenlik mesleği, ülkemizde saygınlığı en yüksek mesleklerin başında gelmektedir. Bizlerin en kıymetli varlığı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onları yarınlara hazırlayan Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır.   Ülkemizin dört bir yanında, şehirlerinden, köylerine kadar, vazifelerini hakkıyla yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimize de, kalkınmanın ve küresel rekabette başarılı olma yolunun eğitimden geçtiği günümüzde büyük sorumluluklar düşmektedir. Öğretmenlerimizin bu bilinçle, yetiştirecekleri çocuklarımız, Atatürk’ün göstermiş olduğu muassır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda, yarınlarımızın da teminatı olacaktır.   Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize  sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar diliyor, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyorum.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolaysıyla öğretmenlerin gününü kutlamak amacıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım 1928 tarihi dolayısıyla, 1981 yılından itibaren 24 Kasım’da Öğretmenler gününü kutluyoruz. Bu özel gün vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Gününü” kutluyorum.

 

Öğretmenlik mesleği, ülkemizde saygınlığı en yüksek mesleklerin başında gelmektedir. Bizlerin en kıymetli varlığı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onları yarınlara hazırlayan Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır.

 

Ülkemizin dört bir yanında, şehirlerinden, köylerine kadar, vazifelerini hakkıyla yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimize de, kalkınmanın ve küresel rekabette başarılı olma yolunun eğitimden geçtiği günümüzde büyük sorumluluklar düşmektedir.

Öğretmenlerimizin bu bilinçle, yetiştirecekleri çocuklarımız, Atatürk’ün göstermiş olduğu muassır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda, yarınlarımızın da teminatı olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize  sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar diliyor, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.