BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 01.07.2016 - 18:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4291+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar; duygularının hatırlandığı, akrabalıkların ve Dostlukların pekiştiği özel günlerdir
Bayramlar; Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hatırlandığı, akrabalıkların ve dostlukların pekiştiği özel günlerdir. Umutları canlandıran bayram günlerinin barışa ve huzura vesile olması hepimizin ortak temennisidir.   Ramazan Bayramı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı ve onları gözetmeliyiz. Bayramların herkes tarafından anlamına uygun olarak yaşanması için toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, yerine getirmeliyiz.   Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Ramazan Bayramına buruk şekilde giriyor olsak da, Devletimiz geçmişinden aldığı güçle bu olayların üstesinden gelmesini bilecektir. Bizlerin yapması gereken bu zor günlerde sağduyulu yaklaşarak, toplumsal huzurumuzu artırmaya gayret etmektir.   Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm Burdurlu Hemşehrilerim olmak üzere, Milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, İstanbul'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.
Bayramlar; duygularının hatırlandığı, akrabalıkların ve Dostlukların pekiştiği özel günlerdir

Bayramlar; Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hatırlandığı, akrabalıkların ve dostlukların pekiştiği özel günlerdir. Umutları canlandıran bayram günlerinin barışa ve huzura vesile olması hepimizin ortak temennisidir.

 

Ramazan Bayramı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı ve onları gözetmeliyiz. Bayramların herkes tarafından anlamına uygun olarak yaşanması için toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, yerine getirmeliyiz.

 

Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Ramazan Bayramına buruk şekilde giriyor olsak da, Devletimiz geçmişinden aldığı güçle bu olayların üstesinden gelmesini bilecektir. Bizlerin yapması gereken bu zor günlerde sağduyulu yaklaşarak, toplumsal huzurumuzu artırmaya gayret etmektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm Burdurlu Hemşehrilerim olmak üzere, Milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, İstanbul'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.