BURDUR VALİSİ YILMAZ ÇOCUKLARA YÜZME HAVUZUNA GÖTÜRECEK

EĞİTİM 15.02.2017 - 11:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4674+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ YILMAZ ÇOCUKLARA YÜZME HAVUZUNA GÖTÜRECEK

Çocuk Evlerine ziyaretlerini sürdüren Vali Yılmaz, çocuklara yaz ayları geldiğinde havuz veya deniz ortamında yüzmeye götürme sözü verdi.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, geçtiğimiz hafta içi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Alaca Çocuk evini ziyaret ederek kız çocukları ile bir araya gelmişti, bu ziyaretinde verdiği söz üzerine hafta sonu çocukları Salda Kayak Merkezine götüren Vali Yılmaz, çocukların doyasıya eğlendiği günlerine ortak olmuştu. Bugünde Göl Çocuk evine ziyarette bulunan Vali Yılmaz, erkek çocuklarla bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen çocuk evleri projesi kapsamında yurtlardan alınarak aile ortamındaki evlere yerleştirilen çocuklar Vali Yılmaz’a ziyaretleri ve Salda Kayak Merkezi gezisi dolayısıyla teşekkür ettiler. Burdur Valisi Şerif Yılmaz'ın Göl Çocuk evine gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisine Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal eşlik etti. Bir süre çocuklarla sohbet ederek, ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Yılmaz, çocuklarla gerçekleştirdiği sohbet sırasında ilkokulu doğduğu köyünde bitirdiğini, kış aylarında sınıfın sobasını kendilerinin yaktığını söyledi. Şuanda olanakların eskiye bakılınca çok çok iyi olduğunu ifade eden Vali Yılmaz sizlere düşen bizim sizlerden isteğimiz okulunuzun değerini bilmeniz ve derslerinize iyi çalışmanız diyerek çocuklara derslerini okullarını önemsemeleri konusunda nasihatte bulundu. Yılmaz çocuklara tavsiyelerde bulunarak  iyi bir okul sürecinden sonrada eğitimli, donanımlı, kendine güvenen, zararlı alışkanlıklar edinmeyen, topluma katılan bireyler olarak iş ve sosyal hayata katılmaları için çocuklardan ellerinden gelen gayreti göstermelerini istedi. Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirdiği ziyarette çocuklara Salda Kayak Merkezi sözü veren Vali Yılmaz bugün gerçekleştirdiği ziyarette de Kayak Merkezinde doyasıya eğlenen çocuklara yaz ayları geldiğinde yüzmeye götürme sözü verdi.      Çocuklar ziyaretleri için memnuniyetlerini ifade ettikleri Vali Yılmaz’a kendi yaptıkları kuş figürlü mumluk hediye ettiler. Öğrencilerin isteği üzerine onlara imzaladığı futbol topunu hediye eden Vali Yılmaz, çocuklara ayrıca kitap hediye etti.  
Çocuk Evlerine ziyaretlerini sürdüren Vali Yılmaz, çocuklara yaz ayları geldiğinde havuz veya deniz ortamında yüzmeye götürme sözü verdi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, geçtiğimiz hafta içi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Alaca Çocuk evini ziyaret ederek kız çocukları ile bir araya gelmişti, bu ziyaretinde verdiği söz üzerine hafta sonu çocukları Salda Kayak Merkezine götüren Vali Yılmaz, çocukların doyasıya eğlendiği günlerine ortak olmuştu.

Bugünde Göl Çocuk evine ziyarette bulunan Vali Yılmaz, erkek çocuklarla bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen çocuk evleri projesi kapsamında yurtlardan alınarak aile ortamındaki evlere yerleştirilen çocuklar Vali Yılmaz’a ziyaretleri ve Salda Kayak Merkezi gezisi dolayısıyla teşekkür ettiler.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz'ın Göl Çocuk evine gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisine Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal eşlik etti.

Bir süre çocuklarla sohbet ederek, ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Yılmaz, çocuklarla gerçekleştirdiği sohbet sırasında ilkokulu doğduğu köyünde bitirdiğini, kış aylarında sınıfın sobasını kendilerinin yaktığını söyledi. Şuanda olanakların eskiye bakılınca çok çok iyi olduğunu ifade eden Vali Yılmaz sizlere düşen bizim sizlerden isteğimiz okulunuzun değerini bilmeniz ve derslerinize iyi çalışmanız diyerek çocuklara derslerini okullarını önemsemeleri konusunda nasihatte bulundu.

Yılmaz çocuklara tavsiyelerde bulunarak  iyi bir okul sürecinden sonrada eğitimli, donanımlı, kendine güvenen, zararlı alışkanlıklar edinmeyen, topluma katılan bireyler olarak iş ve sosyal hayata katılmaları için çocuklardan ellerinden gelen gayreti göstermelerini istedi.

Geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirdiği ziyarette çocuklara Salda Kayak Merkezi sözü veren Vali Yılmaz bugün gerçekleştirdiği ziyarette de Kayak Merkezinde doyasıya eğlenen çocuklara yaz ayları geldiğinde yüzmeye götürme sözü verdi.

     Çocuklar ziyaretleri için memnuniyetlerini ifade ettikleri Vali Yılmaz’a kendi yaptıkları kuş figürlü mumluk hediye ettiler. Öğrencilerin isteği üzerine onlara imzaladığı futbol topunu hediye eden Vali Yılmaz, çocuklara ayrıca kitap hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.