BURDUR VE ISPARTA STANTI İLE YÖRESEL OLARAK TANITILDI

TURİZM 02.02.2019 - 16:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4658+ kez okundu.
 

BURDUR VE ISPARTA STANTI İLE YÖRESEL OLARAK TANITILDI

Dünyanın en önemli Turizm Fuarlarının başında gelen Emitt Fuarında Burdur olarak İlimiz de tanıtım materyalleri ile yöresinin tanıtımı ile yer alıyor.
EMITT Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 23. kez kapılarını açtı. 31 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak Dünyanın en önemli Turizm Fuarlarının başında gelen Emitt Fuarında Burdur olarak İlimiz de yer alıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) koordinasyonu ve desteği ile devam eden tanıtım çalışmaları kapsamında katılım sağlanan fuarda, Burdur ve komşu İlimiz Isparta tanıtım faaliyetlerini bir arada yürütüyor.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılışını yaptığı EMITT Fuarında Vali Hasan Şıldak İlimiz standını ziyaret eden firma yetkilileri ve ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT’te ziyaretçiler Burdur standına yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca Valimiz fuara katılım sağlayan diğer İllerin stantlarını Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile birlikte ziyaretlerde bulundu.  LAVANTA, GÖLLER, GÜLLER, DOĞA, TARİH BAKA koordinasyonunda katılımın sağlandığı EMITT Fuarında, Turizmin Başkenti Antalya ile, Lavantası, gölleri ve gülleri ile dikkatleri çekecek Burdur Isparta standlarında; antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, eserleri, Sagalassos, Aspendos, Perge, Kybra ve Psidia başta olmak üzere antik kentleri, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri ziyaretçilere anlatılacak. Lavantanın moru, gülün pembesi, göllerin mavisi ile EMİTT’te ziyaretçilerin ilgi göstereceği Isparta Burdur standında; gül ile lavantanın suyu ile kolonyaları kozmetik ürünleri, gül lokumu, ceviz ezmesi, Bucak salebi, haşhaşlı yufka, elma cipsi, şokelma, kekik çayı ile reçeli, dut pekmezi, dut kurusu, tahin helvası gibi yöresel ürünlerin ikram edileceği Isparta Burdur standında; ikili görüşmelerde de yeni tur programları, ticari işbirlikleri ve rezervasyonlar konusunda olumlu ön görüşmeler yapılması bekleniyor.  Bu sene rekor seviyede yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan, Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bu yıl 94 ülkeden 1.100 ana firma, alt katılımcılarla toplamda 5.602 firmayı ağırlıyor. EMITT, geçtiğimiz yıla oranla katılımcı anlamında 25 büyüme kaydetti. Dünyanın dört büyük turizm fuarından biri olan ve ITE Turkey tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT'i; bu sene 57 bin'den fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.  
Dünyanın en önemli Turizm Fuarlarının başında gelen Emitt Fuarında Burdur olarak İlimiz de tanıtım materyalleri ile yöresinin tanıtımı ile yer alıyor.

EMITT Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 23. kez kapılarını açtı. 31 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak Dünyanın en önemli Turizm Fuarlarının başında gelen Emitt Fuarında Burdur olarak İlimiz de yer alıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) koordinasyonu ve desteği ile devam eden tanıtım çalışmaları kapsamında katılım sağlanan fuarda, Burdur ve komşu İlimiz Isparta tanıtım faaliyetlerini bir arada yürütüyor. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılışını yaptığı EMITT Fuarında Vali Hasan Şıldak İlimiz standını ziyaret eden firma yetkilileri ve ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT’te ziyaretçiler Burdur standına yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca Valimiz fuara katılım sağlayan diğer İllerin stantlarını Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile birlikte ziyaretlerde bulundu. 

LAVANTA, GÖLLER, GÜLLER, DOĞA, TARİH

BAKA koordinasyonunda katılımın sağlandığı EMITT Fuarında, Turizmin Başkenti Antalya ile, Lavantası, gölleri ve gülleri ile dikkatleri çekecek Burdur Isparta standlarında; antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, eserleri, Sagalassos, Aspendos, Perge, Kybra ve Psidia başta olmak üzere antik kentleri, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri ziyaretçilere anlatılacak. Lavantanın moru, gülün pembesi, göllerin mavisi ile EMİTT’te ziyaretçilerin ilgi göstereceği Isparta Burdur standında; gül ile lavantanın suyu ile kolonyaları kozmetik ürünleri, gül lokumu, ceviz ezmesi, Bucak salebi, haşhaşlı yufka, elma cipsi, şokelma, kekik çayı ile reçeli, dut pekmezi, dut kurusu, tahin helvası gibi yöresel ürünlerin ikram edileceği Isparta Burdur standında; ikili görüşmelerde de yeni tur programları, ticari işbirlikleri ve rezervasyonlar konusunda olumlu ön görüşmeler yapılması bekleniyor. 

Bu sene rekor seviyede yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan, Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bu yıl 94 ülkeden 1.100 ana firma, alt katılımcılarla toplamda 5.602 firmayı ağırlıyor. EMITT, geçtiğimiz yıla oranla katılımcı anlamında 25 büyüme kaydetti. Dünyanın dört büyük turizm fuarından biri olan ve ITE Turkey tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT'i; bu sene 57 bin'den fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.