BURDUR ZİRAAT ODASI İKİ YENİ MAKİNE ALDI

TEKNOLOJİ 15.02.2016 - 09:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4481+ kez okundu.
 

BURDUR ZİRAAT ODASI İKİ YENİ MAKİNE ALDI

Burdur Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demir üyelerin hizmetine sunmak için iki taş toplama makinesi ve toprak burgu makinesi aldıklarını bildirdi
Başkan Demir taş toplama makinesi ve toprak burgu makinesi’nin çiftçilerden gelen talepler üzerine alındığını söyledi. Demir " Çiftçimiz bu makine ile hem fidan dikiminde hem de  bahçelerinin etrafındaki direkleri gömmek için çukur açmada kullanabileceği yararlı bir makine. Biz Makineli tarıma önem veriyoruz. Çiftçimizin işini kolaylaştırmak adına çalışıyoruz. Makine’mizin 45 ve 60 cm çapında iki burgusu var. Kâr amacı gütmediğimiz için bu makineyi çiftçimize cüz'i bir rakamla kiraya vereceğiz. Amacımız hizmet" dedi.          Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Demir göreve geldiği günden itibaren  'Taşsız tarla, bol verim' projesinin olduğunu ve bu konuya çok önem verdikleri, yaptıkları hesaplamalara göre 8 yıl içerisinde Burdur'da bir tane taşlı tarla kalmayacağını belirtti.           Alınan iki taş toplama makinesi ile Ziraat Odası bünyesinde 3 taş toplama makinesi olduğunu aktaran Başkan Demir şunları söyledi ; " İki tanede traktörümüz var. Aldığımız taş toplama makinelerini kiralama yöntemiyle çiftçimizin hizmetine sunacağız. Burdur Ziraat Odası'nın çalışma sahası içerisinde bulunan Burdur Merkez köyleri ile Çeltikçi ve Kemer İlçelerindeki çiftçilerimize hizmet vereceğiz. İlçelerimizden talep gelirse onlara da yardımcı olacağız. Bütün çiftçilerimiz bilir ki taşsız tarlanın işlenmesi kolaydır ve verim artar, alet ekipman yıpranmaz. Burdur Ziraat Odası olarak Çiftçimizin her an yanındayız ve desteğimiz devam edecek" dedi.          Genel Sekreterimiz  Gökhan Yeşilyurt'ta Oda olarak çiftçilere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "aldığımız yeni makinelerle çiftçimize destek olmaya devam edeceğiz. Meclis ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum." dedi.  
Burdur Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demir üyelerin hizmetine sunmak için iki taş toplama makinesi ve toprak burgu makinesi aldıklarını bildirdi

Başkan Demir taş toplama makinesi ve toprak burgu makinesi’nin çiftçilerden gelen talepler üzerine alındığını söyledi. Demir " Çiftçimiz bu makine ile hem fidan dikiminde hem de  bahçelerinin etrafındaki direkleri gömmek için çukur açmada kullanabileceği yararlı bir makine. Biz Makineli tarıma önem veriyoruz. Çiftçimizin işini kolaylaştırmak adına çalışıyoruz. Makine’mizin 45 ve 60 cm çapında iki burgusu var. Kâr amacı gütmediğimiz için bu makineyi çiftçimize cüz'i bir rakamla kiraya vereceğiz. Amacımız hizmet" dedi.

         Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Demir göreve geldiği günden itibaren

 'Taşsız tarla, bol verim' projesinin olduğunu ve bu konuya çok önem verdikleri, yaptıkları hesaplamalara göre 8 yıl içerisinde Burdur'da bir tane taşlı tarla kalmayacağını belirtti. 

         Alınan iki taş toplama makinesi ile Ziraat Odası bünyesinde 3 taş toplama makinesi olduğunu aktaran Başkan Demir şunları söyledi ; " İki tanede traktörümüz var. Aldığımız taş toplama makinelerini kiralama yöntemiyle çiftçimizin hizmetine sunacağız. Burdur Ziraat Odası'nın çalışma sahası içerisinde bulunan Burdur Merkez köyleri ile Çeltikçi ve Kemer İlçelerindeki çiftçilerimize hizmet vereceğiz. İlçelerimizden talep gelirse onlara da yardımcı olacağız. Bütün çiftçilerimiz bilir ki taşsız tarlanın işlenmesi kolaydır ve verim artar, alet ekipman yıpranmaz. Burdur Ziraat Odası olarak Çiftçimizin her an yanındayız ve desteğimiz devam edecek" dedi.

         Genel Sekreterimiz  Gökhan Yeşilyurt'ta Oda olarak çiftçilere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "aldığımız yeni makinelerle çiftçimize destek olmaya devam edeceğiz. Meclis ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.