BURDURLU KADINLAR 8 MART’I ERKEN KUTLADI

YAŞAM 06.03.2016 - 10:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4402+ kez okundu.
 

BURDURLU KADINLAR 8 MART’I ERKEN KUTLADI

Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından Kadınlar Günü Matinesi düzenlendi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda kadınlara yönelik etkinlikler düzenlendi. Etkinliklere gelmek isteyen Kışla mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nden kadınları Kongerans ve sergi salonuna getirmek için Belediye tarafından servisler kaldırıldı. B urdur Belediyesi tarafından 8 Mart kadınlar günü için düzenlenen etkinliklere yaklaşık olarak 100 dolayında kadın katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz etkinlikler için salona gelen misafirlerini kapıda karşıladı. İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından Aile içi iletişim konulu konferans verildi. Konferansın ardından gerçekleştirilen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Ayşe Engin Aslanca sahne aldı. Matineye Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün eşi Nesibe Kürklü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in eşi İlkin Göker ve protokol üyelerinin eşleri ile çok sayıda Burdurlu kadın katıldı. Matinenin açılışına katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz ile birlikte katılımcıların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil ve cüzdan hediye etti.  
Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından Kadınlar Günü Matinesi düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda kadınlara yönelik etkinlikler düzenlendi. Etkinliklere gelmek isteyen Kışla mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nden kadınları Kongerans ve sergi salonuna getirmek için Belediye tarafından servisler kaldırıldı.

B urdur Belediyesi tarafından 8 Mart kadınlar günü için düzenlenen etkinliklere yaklaşık olarak 100 dolayında kadın katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz etkinlikler için salona gelen misafirlerini kapıda karşıladı.

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından Aile içi iletişim konulu konferans verildi. Konferansın ardından gerçekleştirilen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Ayşe Engin Aslanca sahne aldı.

Matineye Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün eşi Nesibe Kürklü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in eşi İlkin Göker ve protokol üyelerinin eşleri ile çok sayıda Burdurlu kadın katıldı.

Matinenin açılışına katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz ile birlikte katılımcıların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil ve cüzdan hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.