BURNDURLU VATANDAŞLAR ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ATA İLE BİRLİKTE OLDULAR

GÜNDEM 10.11.2020 - 16:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3432+ kez okundu.
 

BURNDURLU VATANDAŞLAR ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ATA İLE BİRLİKTE OLDULAR

Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde nedeniyle marka caddelerdeki banklara konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çektirdiler.
Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde Burdurlu vatandaşlar marka caddelerdeki banklara konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çekilen vatandaşlar ise Ata’ya hissettikleri saygı hasret ve özlemi ölümsüzleştirdi. Burdur Belediye Başkanlığı tarafından, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde nedeniyle marka caddelerdeki banklara Atatürk fotoğraf çerçevesi konuldu.  Vatandaşlar, Köprübaşı mevkisi, Cumhuriyet Meydanı, Şeker Meydanı ve İstasyon Caddesine konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çektirdi. Atatürk çerçevelerine 7’den 70’e tüm Burdurlular ilgi göstererek, Atamıza olan hasret ve özlemi ölümsüzleştirdi. Belediye personeli tarafından ise vatandaşlara 1500 adet Atatürk Anmalığı takdim edildi.
Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde nedeniyle marka caddelerdeki banklara konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çektirdiler.

Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde Burdurlu vatandaşlar marka caddelerdeki banklara konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çekilen vatandaşlar ise Ata’ya hissettikleri saygı hasret ve özlemi ölümsüzleştirdi.

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümünde nedeniyle marka caddelerdeki banklara Atatürk fotoğraf çerçevesi konuldu.  Vatandaşlar, Köprübaşı mevkisi, Cumhuriyet Meydanı, Şeker Meydanı ve İstasyon Caddesine konulan Atatürk çerçevesi ile fotoğraf çektirdi. Atatürk çerçevelerine 7’den 70’e tüm Burdurlular ilgi göstererek, Atamıza olan hasret ve özlemi ölümsüzleştirdi. Belediye personeli tarafından ise vatandaşlara 1500 adet Atatürk Anmalığı takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.