( BUTSO) BAŞKANI KEYİK, KURUMSAL ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZÜ KULLANIN,

DİĞER 08.12.2016 - 12:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2440+ kez okundu.
 

( BUTSO) BAŞKANI KEYİK, KURUMSAL ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZÜ KULLANIN,

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Mermer ve maden işletmeleri sahipleri ile yaptığı kahvaltılı toplantı da örgütlü kimliğimizi kullanın dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen sektörlere yönelik kahvaltılı toplantılar devam ediyor. Özeren Grand otelde verilen mermer ve maden işletme sahipleri ile çalışanlarının katıldığı toplantı da üyelerine seslendi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği toplantının amacının üyeleri arasında sorunlarının en aza indirilmesi için tanışma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirtti.                    KURUMSAL ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZÜ KULLANIN Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen bu toplantıya çok az sayıda üyenin katılmasının altında yatan nedeni olarak ben işletmelerin iş yükünün fazla olduğunu tahmin ediyorum. Bu gün ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Bunu atlatmak için bu gün örgütlülük gibi bir dayanışmaya ihtiyacımızın olduğu bütün bu sorunların aşılması içinde tanışma ve dayanışma olmaya ihtiyacımız var biz Ticaret yapan insanlarız. Bunun içinde gerek ülke içinde gerek ülke dışında sorunlarımızın çözülebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlara birlik içinde sorunlarımızı aktarmalıyız. Çalışmalarınızda bir takım sıkıntılı dönemlerde sizlere ulaşmak en azından sorunun çözümünde yararlı olmak istiyoruz ancak randevu istendiği zaman bazı işletmeler ya şehir dışında olduklarını ya da işlerinin yoğunluğunu ileri sürmektedirler.               BİZİM İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR DÖVİZ KURU ÖNEMLİDİR   Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen kahvaltılı toplantı da sorunların esnek döviz kurundan kaynaklandığını dile getirerek, bizim sektörümüzün kendine yönelik sorunları arasında bu gün pazarın daralmasıdır. Son günlerde yurt içinde ve yurt dışında döviz kurlarındaki aşırı dalgalanma bizi arz ve talep dengesinde köşeye sıkıştırmaktadır. Bizim istediğimiz sürdürülebilir bir döviz dengesinin olmasıdır. Bu aynı zamanda ne döviz kurlarının olduğundan aşağıya düşmesi nede yukarı trend göstermesidir. Bir an önce bizim istediğimiz döviz kurlarının sürdürülebilir seviyeler düzeyine çekilmesi sektörümüzün sorunlarında aşama kaydetmemizi sağlayacaktır. Biz maden ve mermer sektörü üreticileri bunları bekliyoruz dedi.               
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Mermer ve maden işletmeleri sahipleri ile yaptığı kahvaltılı toplantı da örgütlü kimliğimizi kullanın dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen sektörlere yönelik kahvaltılı toplantılar devam ediyor. Özeren Grand otelde verilen mermer ve maden işletme sahipleri ile çalışanlarının katıldığı toplantı da üyelerine seslendi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği toplantının amacının üyeleri arasında sorunlarının en aza indirilmesi için tanışma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirtti.

                   KURUMSAL ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZÜ KULLANIN

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen bu toplantıya çok az sayıda üyenin katılmasının altında yatan nedeni olarak ben işletmelerin iş yükünün fazla olduğunu tahmin ediyorum. Bu gün ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Bunu atlatmak için bu gün örgütlülük gibi bir dayanışmaya ihtiyacımızın olduğu bütün bu sorunların aşılması içinde tanışma ve dayanışma olmaya ihtiyacımız var biz Ticaret yapan insanlarız. Bunun içinde gerek ülke içinde gerek ülke dışında sorunlarımızın çözülebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlara birlik içinde sorunlarımızı aktarmalıyız. Çalışmalarınızda bir takım sıkıntılı dönemlerde sizlere ulaşmak en azından sorunun çözümünde yararlı olmak istiyoruz ancak randevu istendiği zaman bazı işletmeler ya şehir dışında olduklarını ya da işlerinin yoğunluğunu ileri sürmektedirler.

              BİZİM İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR DÖVİZ KURU ÖNEMLİDİR

  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen kahvaltılı toplantı da sorunların esnek döviz kurundan kaynaklandığını dile getirerek, bizim sektörümüzün kendine yönelik sorunları arasında bu gün pazarın daralmasıdır. Son günlerde yurt içinde ve yurt dışında döviz kurlarındaki aşırı dalgalanma bizi arz ve talep dengesinde köşeye sıkıştırmaktadır. Bizim istediğimiz sürdürülebilir bir döviz dengesinin olmasıdır. Bu aynı zamanda ne döviz kurlarının olduğundan aşağıya düşmesi nede yukarı trend göstermesidir. Bir an önce bizim istediğimiz döviz kurlarının sürdürülebilir seviyeler düzeyine çekilmesi sektörümüzün sorunlarında aşama kaydetmemizi sağlayacaktır. Biz maden ve mermer sektörü üreticileri bunları bekliyoruz dedi.

              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.