BUTSO’DAN BİR BAŞARI DAHA

DİĞER 11.06.2019 - 16:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3881+ kez okundu.
 

BUTSO’DAN BİR BAŞARI DAHA

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), denetimlerde TSE Kalite Yönetimi Sistemi denetimini başarıyla geçti.
Kaliteli hizmet anlayışını TSE denetimleriyle belgelendiren Burdur Ticaret ve sanayi Odası, 2007 yılından bu yana sahip olduğu TSE Kalite Yönetimi Sistemi için yapılan denetimden 2019 yılında da başarıyla geçti. TSE Antalya Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Ahmet ERYURT ve ekibi tarafından BUTSO’nun tüm birimleri incelenerek belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, üye- kalkınma ve gelişim odaklı bir hizmet anlayışı benimsediklerini, amaçlarının üyelerine her zaman kaliteli bir hizmet sunmak ve üye memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu ifade etti. Başkan Yusuf KEYİK: “Antalya Belgelendirme Müdürlüğü yetkililerinin denetimleri neticesinde ISO 9001: 2015 Kalite Hizmet Belgemizi yeniledik. Odamız, Akredite Oda Belgesine sahip olarak uluslararası kalitede üyelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), denetimlerde TSE Kalite Yönetimi Sistemi denetimini başarıyla geçti.

Kaliteli hizmet anlayışını TSE denetimleriyle belgelendiren Burdur Ticaret ve sanayi Odası, 2007 yılından bu yana sahip olduğu TSE Kalite Yönetimi Sistemi için yapılan denetimden 2019 yılında da başarıyla geçti. TSE Antalya Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Ahmet ERYURT ve ekibi tarafından BUTSO’nun tüm birimleri incelenerek belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, üye- kalkınma ve gelişim odaklı bir hizmet anlayışı benimsediklerini, amaçlarının üyelerine her zaman kaliteli bir hizmet sunmak ve üye memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu ifade etti. Başkan Yusuf KEYİK: “Antalya Belgelendirme Müdürlüğü yetkililerinin denetimleri neticesinde ISO 9001: 2015 Kalite Hizmet Belgemizi yeniledik. Odamız, Akredite Oda Belgesine sahip olarak uluslararası kalitede üyelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.