BUTSO’DAN EĞİTİMLERE DAVET

EĞİTİM 23.11.2020 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2762+ kez okundu.
 

BUTSO’DAN EĞİTİMLERE DAVET

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, çevrimiçi eğitimler için davette bulundu.
Covid-19 koşulları nedeniyle yüz yüze eğitimleri çevrimiçi eğitimlere dönüştürdüklerini kaydeden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Globalleşen dünyada, rekabet avantajı yakalama adına, bütün çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak, yerinde ve zamanında doğru bilgileri üretip, bölgenin kalkınma sürecine politika ve stratejileri ile yön veren güvenilir, öncü lider bir Oda olmak vizyonumuzu sürdürüyoruz. Bu kapsamdaki yüz yüze eğitimlerimize Covid-19 salgını nedeniyle ara vererek, eğitim takvimimizi çevrimiçi metoda dönüştürdük” dedi. Başkan Yusuf Keyik eğitimler için şu açıklamada bulundu: “Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz ‘Müşteri İlişkileri ve Müşteri Memnuniyeti’ başlığı altındaki çevrimiçi eğitimde Zoom programı üzerinden sunum yapıldı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezinden Eğitmen Fatoş Kocabörek Açıl, güncel bilgiler aktararak eğitim verdi. Programda katılımcılardan gelen sorular da cevaplandı. Odamız üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sağlayacak, satış, pazarlama ve ticaret hayatında üyelerimize yeni ufuklar açacak ve tüm üyelerimizin ticaret hayatlarında pandemi şartlarına göre bilgilerini güncellemesine katkı sağlayan eğitimlerimizi Zoom programı üzerinden sürdürüyoruz. Bu hafta çarşamba günü ‘Satış Becerilerini Geliştirme ve İkna Teknikleri’ başlığı altında düzenleyeceğimiz ve ilerleyen haftalarda da devam edecek olan eğitimlerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum. Çarşamba günü saat 10.00-13.00 arasındaki video konferans metoduyla yapılacak eğitimimize katılmak isteyenler için bağlantı linki: https://us02web.zoom.us/j/87991129366?pwd=enkzVzFIaEIvTW5pc092MFIyTGpUUT09 Meeting ID: 879 9112 9366 Passcode: BUTSO”  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, çevrimiçi eğitimler için davette bulundu.

Covid-19 koşulları nedeniyle yüz yüze eğitimleri çevrimiçi eğitimlere dönüştürdüklerini kaydeden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Globalleşen dünyada, rekabet avantajı yakalama adına, bütün çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak, yerinde ve zamanında doğru bilgileri üretip, bölgenin kalkınma sürecine politika ve stratejileri ile yön veren güvenilir, öncü lider bir Oda olmak vizyonumuzu sürdürüyoruz. Bu kapsamdaki yüz yüze eğitimlerimize Covid-19 salgını nedeniyle ara vererek, eğitim takvimimizi çevrimiçi metoda dönüştürdük” dedi.

Başkan Yusuf Keyik eğitimler için şu açıklamada bulundu:

“Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz ‘Müşteri İlişkileri ve Müşteri Memnuniyeti’ başlığı altındaki çevrimiçi eğitimde Zoom programı üzerinden sunum yapıldı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezinden Eğitmen Fatoş Kocabörek Açıl, güncel bilgiler aktararak eğitim verdi. Programda katılımcılardan gelen sorular da cevaplandı.

Odamız üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sağlayacak, satış, pazarlama ve ticaret hayatında üyelerimize yeni ufuklar açacak ve tüm üyelerimizin ticaret hayatlarında pandemi şartlarına göre bilgilerini güncellemesine katkı sağlayan eğitimlerimizi Zoom programı üzerinden sürdürüyoruz. Bu hafta çarşamba günü ‘Satış Becerilerini Geliştirme ve İkna Teknikleri’ başlığı altında düzenleyeceğimiz ve ilerleyen haftalarda da devam edecek olan eğitimlerimize tüm üyelerimizi davet ediyorum.

Çarşamba günü saat 10.00-13.00 arasındaki video konferans metoduyla yapılacak eğitimimize katılmak isteyenler için bağlantı linki: https://us02web.zoom.us/j/87991129366?pwd=enkzVzFIaEIvTW5pc092MFIyTGpUUT09

Meeting ID: 879 9112 9366

Passcode: BUTSO”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.