BUTSO İLE ZİRAAT BANKASINDAN TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ

EKONOMİ 15.12.2020 - 16:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2488+ kez okundu.
 

BUTSO İLE ZİRAAT BANKASINDAN TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ile Ziraat Bankası Burdur Şubesi arasında “Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında protokol imzalandı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Ziraat Bankası Burdur Şube Yöneticisi Hasan Hüseyin Özcan’ın imzaladığı protokolle BUTSO üyelerine vade ve düşük maliyet gibi avantajlar sağlanacak. Protokol hakkında açıklamada bulunan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın arasında Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesinin lansman toplantısı ve protokolü yapılmıştı. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bu avantajlardan faydalanmaları için protokol imzaladık. Hisarcıklıoğlu’na ve Aydın’a teşekkür ediyoruz. Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı için tüccar ve sanayicilerimiz Ziraat Bankası şubeleriyle irtibata geçebilirler. Tüm üyelerimize ve ülke ekonomimize hayırlı olsun” dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ile Ziraat Bankası Burdur Şubesi arasında “Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında protokol imzalandı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Ziraat Bankası Burdur Şube Yöneticisi Hasan Hüseyin Özcan’ın imzaladığı protokolle BUTSO üyelerine vade ve düşük maliyet gibi avantajlar sağlanacak.

Protokol hakkında açıklamada bulunan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın arasında Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesinin lansman toplantısı ve protokolü yapılmıştı. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bu avantajlardan faydalanmaları için protokol imzaladık. Hisarcıklıoğlu’na ve Aydın’a teşekkür ediyoruz. Bank-kart Tedarik Zinciri Finansmanı için tüccar ve sanayicilerimiz Ziraat Bankası şubeleriyle irtibata geçebilirler. Tüm üyelerimize ve ülke ekonomimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.