( BUTSO) İŞ DÜNYASI’NA BALKAN ÜLKELERİ GEZİSİ DÜZENLİYOR

TURİZM 10.03.2016 - 16:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3730+ kez okundu.
 

( BUTSO) İŞ DÜNYASI’NA BALKAN ÜLKELERİ GEZİSİ DÜZENLİYOR

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 21-26 Nisan arası 5 günlük, eşli ‘Balkan Turu’ düzenledi. Geziye, BUTSO üyesi olmayanlar da katılabilecek.
Özellikle yurtdışı gezilerinden büyük faydalar sağlandığına vurgu yapan BUTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 5 gece 6 gündüz yapılacak Balkan Turu’na üyelerinin ve halkımızın katılmasını istedi.  Geziye ilişkin bilgi veren Keyik şu açıklamayı yaptı: “Balkan Turu gezimizde; Belgrad, Saraybosna, Mostar, Poçitel, Kotor gibi, ata yadigarı topraklara yolculuk yapılacak. Bu Avrupa gezimizde, Budva +Belgrad İnşaat Fuarı, iş adamlarımız için çok önemli ve ufuk açıcı kazanımlar sağlayacaktır.”   BUTSO’dan duyuruya göre; son müracaatın 15 Mart 2016 olduğu belirtildi. Her şey dahil, 4 yıldızlı Otelde konaklanacak olan gezi programına, eşli veya tek katılım yapılabilecek. İletişim: Şükran Kayım (0248 234 62 05/111)   FİYATLAR ŞÖYLE: İki Kişilik Odalarda Kişi Başı Fiyat: 799 € Tek Kişilik Konaklama Farkı: 150 € Uçak biletini Kendileri alacaklar için: 350 € düşülecektir. Fiyatlar, peşin veya tek çekim içindir. Taksitlendirme: Bonus ( 9 Taksit : 93 € x 9 ), Axes ( 9 Taksit : 93 € x 9 ), Word ( 5 Taksit: 166 € x 5 )   FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER ** Türk Havayolları ile Gidiş : Antalya-İstanbul- Belgrad / Dönüş : Podgorica-İstanbul -Antalya gidiş-dönüş ekonomik sınıf uçak bileti ** 4* Otellerde 1 Gece Belgrad & 2 Gece Saraybosna’da& 2 Gece Budva’da kahvaltı dahil konaklama. ** Havalimanı-Otel-Havalimanı Transferleri ** Giriş Ücretleri ** Transferlerde, şehir turunda Türkçe Rehberlik hizmeti ** Programda belirtilen tüm geziler ** Programda belirtilen öğle ve akşam yemekleri ** Seyahat Sigortası ** Yurtdışı çıkış harcı   TUR PROGRAMI 1.Gün / 21 Nisan Antalya-İstanbul-Belgrad 2.Gün / 22 Nisan Belgrad-Saraybosna 3.Gün / 23 Nisan Saraybosna 4.Gün / 24 Nisan Saraybosna-Mostar-Poçitel-Budva 5.Gün / 25 Nisan Kotor-Budva 6.Gün / 26 Nisan Budva-Podgorica-İstanbul-Antalya  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 21-26 Nisan arası 5 günlük, eşli ‘Balkan Turu’ düzenledi. Geziye, BUTSO üyesi olmayanlar da katılabilecek.

Özellikle yurtdışı gezilerinden büyük faydalar sağlandığına vurgu yapan BUTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 5 gece 6 gündüz yapılacak Balkan Turu’na üyelerinin ve halkımızın katılmasını istedi.  Geziye ilişkin bilgi veren Keyik şu açıklamayı yaptı:

“Balkan Turu gezimizde; Belgrad, Saraybosna, Mostar, Poçitel, Kotor gibi, ata yadigarı topraklara yolculuk yapılacak. Bu Avrupa gezimizde, Budva +Belgrad İnşaat Fuarı, iş adamlarımız için çok önemli ve ufuk açıcı kazanımlar sağlayacaktır.”

 

BUTSO’dan duyuruya göre; son müracaatın 15 Mart 2016 olduğu belirtildi. Her şey dahil, 4 yıldızlı Otelde konaklanacak olan gezi programına, eşli veya tek katılım yapılabilecek. İletişim: Şükran Kayım (0248 234 62 05/111)

 

FİYATLAR ŞÖYLE:

İki Kişilik Odalarda Kişi Başı Fiyat: 799 € Tek Kişilik Konaklama Farkı: 150 € Uçak biletini Kendileri alacaklar için: 350 € düşülecektir. Fiyatlar, peşin veya tek çekim içindir.

Taksitlendirme: Bonus ( 9 Taksit : 93 € x 9 ), Axes ( 9 Taksit : 93 € x 9 ), Word ( 5 Taksit: 166 € x 5 )

 

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

** Türk Havayolları ile Gidiş : Antalya-İstanbul- Belgrad / Dönüş : Podgorica-İstanbul -Antalya gidiş-dönüş ekonomik sınıf uçak bileti

** 4* Otellerde 1 Gece Belgrad & 2 Gece Saraybosna’da& 2 Gece Budva’da kahvaltı dahil konaklama.

** Havalimanı-Otel-Havalimanı Transferleri

** Giriş Ücretleri

** Transferlerde, şehir turunda Türkçe Rehberlik hizmeti

** Programda belirtilen tüm geziler

** Programda belirtilen öğle ve akşam yemekleri

** Seyahat Sigortası

** Yurtdışı çıkış harcı

 

TUR PROGRAMI

1.Gün / 21 Nisan Antalya-İstanbul-Belgrad

2.Gün / 22 Nisan Belgrad-Saraybosna

3.Gün / 23 Nisan Saraybosna

4.Gün / 24 Nisan Saraybosna-Mostar-Poçitel-Budva

5.Gün / 25 Nisan Kotor-Budva

6.Gün / 26 Nisan Budva-Podgorica-İstanbul-Antalya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.