BUTSO YÖNETİM KURULU'NDAN ZİYARET TURU

DİĞER 27.06.2016 - 18:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3304+ kez okundu.
 

BUTSO YÖNETİM KURULU'NDAN ZİYARET TURU

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi göreve yeni atanan başta Burdur Valisi olmak üzere, bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi ilk ziyaretlerini İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Kültür Müdürü Mehmet Tanır, ve aynı bina ikinci katında  bulunan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tunceli de makamında ziyaretin ardından SMMMO Başkanı Serkan Vurgun’u makamlarında hayırlı olsun ve Burdur'a hoş geldin ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete, BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik ile birlikte, Başkan Yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker, Üyeler Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım Aykut Acun ve Genel Sekreter Sedat Öz katıldılar. Vali Şerif Yılmaz, ziyaretleri için BUTSO Heyetine teşekkür etti.   Son valiler kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne atanan Vali Şerif Yılmaz'a hoş geldiniz ziyaretini gerçekleştiren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi öncesin de ziyaretlerde bulundukları kurum yöneticilerine Hayırlı olsun dileklerinde bulunan ve heyeti tanıştıran BUTSO Başkanı Keyik, bu vesile ile genel anlamda bölgenin ve Burdur ekonomisinin durumu ve sıkıntılarını anlattı. Karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.      
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi göreve yeni atanan başta Burdur Valisi olmak üzere, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi ilk ziyaretlerini İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Kültür Müdürü Mehmet Tanır, ve aynı bina ikinci katında  bulunan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tunceli de makamında ziyaretin ardından SMMMO Başkanı Serkan Vurgun’u makamlarında hayırlı olsun ve Burdur'a hoş geldin ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarete, BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik ile birlikte, Başkan Yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker, Üyeler Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım Aykut Acun ve Genel Sekreter Sedat Öz katıldılar. Vali Şerif Yılmaz, ziyaretleri için BUTSO Heyetine teşekkür etti.

 

Son valiler kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne atanan Vali Şerif Yılmaz'a hoş geldiniz ziyaretini gerçekleştiren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi öncesin de ziyaretlerde bulundukları kurum yöneticilerine Hayırlı olsun dileklerinde bulunan ve heyeti tanıştıran BUTSO Başkanı Keyik, bu vesile ile genel anlamda bölgenin ve Burdur ekonomisinin durumu ve sıkıntılarını anlattı. Karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.