ÇINARCIK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT, ERCENGİZİ ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 22.07.2019 - 22:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4232+ kez okundu.
 

ÇINARCIK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT, ERCENGİZİ ZİYARET ETTİ.

Yalova-Çınarcık ilçesinde önceki dönem görev yapan Belediye Başkanı Avni Kurt, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, önceki dönem Belediye Başkan Avni Kurt’a anmalık hediye etti. Başkan Ercengiz, ziyaretin ardından önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a şehir turu yaptırdı. Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Hizmet Kampüsü, İstasyon Caddesi, Atatürk Mahallesi’ne kazandırılan Cumhuriyet Yaşam Merkezi ile El Sanatları Merkezi’ni gezerek, çalışmalar hakkında sohbet ettiler. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, gölde yaşanan çekilmeyi Başkan Avni Kurt’a göstererek, yerel yönetimler olarak gölün kurtarılması için yürüttükleri projeler hakkında da bilgi aktardı. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Önceki dönem Belediye Başkanı Avni Kurt, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.   .    
Yalova-Çınarcık ilçesinde önceki dönem görev yapan Belediye Başkanı Avni Kurt, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, önceki dönem Belediye Başkan Avni Kurt’a anmalık hediye etti. Başkan Ercengiz, ziyaretin ardından önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a şehir turu yaptırdı. Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Hizmet Kampüsü, İstasyon Caddesi, Atatürk Mahallesi’ne kazandırılan Cumhuriyet Yaşam Merkezi ile El Sanatları Merkezi’ni gezerek, çalışmalar hakkında sohbet ettiler. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, gölde yaşanan çekilmeyi Başkan Avni Kurt’a göstererek, yerel yönetimler olarak gölün kurtarılması için yürüttükleri projeler hakkında da bilgi aktardı.

Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Önceki dönem Belediye Başkanı Avni Kurt, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

 

.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.