CANAN ÖNER EROL’DAN MUHAYYER MUHABBETLER

KÜLTÜR 17.02.2020 - 09:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3532+ kez okundu.
 

CANAN ÖNER EROL’DAN MUHAYYER MUHABBETLER

Çeşitli konularda kitapları bulunan iletişimci ve yazar Canan Öner Erol İstanbul CNR kitap fuarında imza günü etkinliğinde kitapseverlerle buluştu.
Geçtiğimiz yıl sekiz mart dünya kadınlar gününde sekiz kadın, sekiz söyleşi, sekiz mart temasıyla yayınlanan Psikoloji, tarih, edebiyat, siyaset, cemiyet, gazetecilik ve sinema alanından sekiz usta isimle gerçekleştirdiği kadın dünyası, evlilik, siyaset, sanat ,kişisel gelişim, aşk, insan ilişkileri gibi yaşama dair konularda söyleşilerin yer aldığı kitabıyla iletişimci ve yazar Canan Öner Erol İstanbul CNR kitap fuarında imza günü etkinliğinde kitapseverlerle buluştu. Ayla Algan'dan, D efne Yalnız'a, İlkim Öz'den, Oya Germen'e , Şule Perinçek'den, Beyaz saray iletişim koordinatörü, BBC yorumcusu Laura Schwartz'a birbirinden farklı ve düşünce ve alandan kadınların söyleşilerinin yer aldığı Muhayyer Muhabbetler yazarın yayınlanan ikinci kitabıdır... Canan Öner Erol Kimdir: İletişimci Yazar Canan Öner Erol 1978 İstanbul doğumludur.İlk ,orta ve liseyi İstanbul'da tamamlamış ve ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümden mezun olmuştur.Bunun yanı sıra Sinema ve Senaryo Yazım Teknikleri alanında başta Rıfat Ilgaz'ın kızı F.Defne Ilgaz olmak üzere önemli hocaların derslerine katılmış ve bu konuda eğitimler  almıştır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans eğitimine devam etmiştir. Halkla İlişkiler ve Pazarlama alanında yönetici olarak çalışmış olan Erol,Ulusal yayınlanan gazetelerde, çok sayıda sektörleri anlatan dergi de ve Hollanda'da Türkçe yayınlanan Kadın Dergisinde röportajlar yapmış, Yeni Çağrı ve Ö. Vatan gazetelerinde perşembe yazıları adlı köşesinde güncel meseleleri kaleme almıştır.  
Çeşitli konularda kitapları bulunan iletişimci ve yazar Canan Öner Erol İstanbul CNR kitap fuarında imza günü etkinliğinde kitapseverlerle buluştu.

Geçtiğimiz yıl sekiz mart dünya kadınlar gününde sekiz kadın, sekiz söyleşi, sekiz mart temasıyla yayınlanan Psikoloji, tarih, edebiyat, siyaset, cemiyet, gazetecilik ve sinema alanından sekiz usta isimle gerçekleştirdiği kadın dünyası, evlilik, siyaset, sanat ,kişisel gelişim, aşk, insan ilişkileri gibi yaşama dair konularda söyleşilerin yer aldığı kitabıyla iletişimci ve yazar Canan Öner Erol İstanbul CNR kitap fuarında imza günü etkinliğinde kitapseverlerle buluştu.

Ayla Algan'dan, D efne Yalnız'a, İlkim Öz'den, Oya Germen'e , Şule Perinçek'den, Beyaz saray iletişim koordinatörü, BBC yorumcusu Laura Schwartz'a birbirinden farklı ve düşünce ve alandan kadınların söyleşilerinin yer aldığı Muhayyer Muhabbetler yazarın yayınlanan ikinci kitabıdır...

Canan Öner Erol Kimdir:

İletişimci Yazar Canan Öner Erol 1978 İstanbul doğumludur.İlk ,orta ve liseyi İstanbul'da tamamlamış ve ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümden mezun olmuştur.Bunun yanı sıra Sinema ve Senaryo Yazım Teknikleri alanında başta Rıfat Ilgaz'ın kızı F.Defne Ilgaz olmak üzere önemli hocaların derslerine katılmış ve bu konuda eğitimler  almıştır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans eğitimine devam etmiştir.

Halkla İlişkiler ve Pazarlama alanında yönetici olarak çalışmış olan Erol,Ulusal yayınlanan gazetelerde, çok sayıda sektörleri anlatan dergi de ve Hollanda'da Türkçe yayınlanan Kadın Dergisinde röportajlar yapmış, Yeni Çağrı ve Ö. Vatan gazetelerinde perşembe yazıları adlı köşesinde güncel meseleleri kaleme almıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.