CEREM ONURLUER VE MERT AYDIN’DAN “İNSAFSIZ”

SANAT 03.04.2020 - 15:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4312+ kez okundu.
 

CEREM ONURLUER VE MERT AYDIN’DAN “İNSAFSIZ”

Sahnelerin genç assolisti Cerem Onurluer ve Mert Aydın Merhum Sanatçı İbrahim Erkal’ın unutulmaz şarkısı İnsafsız ı yeniden yorumlayarak yeni bir soluk getirdi.
Ortaokul’dan itibaren İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet konservatuarı Çalgı bölümünde Müzik eğitimini tamamlayan ve küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olan Cerem Onurluer yeni single çalışmasıyla dinleyici ile buluşturdu.  Bu güne kadar bir çok ünlü isimle ortak projeler yapan  Mert Aydın’ın aranjesi ile birlikte hazırladıkları “İnsafsız” şarkısını yeniden yorumlayan Cerem Onurluer Azka Müzik’ten yayımlanan şarkının söz ve bestesi ise Merhum Sanatçı İbrahim Erkal’ a ait.  Başarılı yönetmen Emrah Özbilen tarafından çekilen klip’te  Cerem Onurluer -5 derecede oldukça zor anlar yaşadı. 1 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayımlanmaya başladı. Canlı performansı ve etkileyici ses rengi ile bu güne kadar bir çok ünlü mekan’da sahne alan ve her tarzı başarıyla yorumlayan Cerem Onurluer sahnelerin en genç assolisti olarak adını şimdiden konuşturuyor.
Sahnelerin genç assolisti Cerem Onurluer ve Mert Aydın Merhum Sanatçı İbrahim Erkal’ın unutulmaz şarkısı İnsafsız ı yeniden yorumlayarak yeni bir soluk getirdi.

Ortaokul’dan itibaren İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet konservatuarı Çalgı bölümünde Müzik eğitimini tamamlayan ve küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olan Cerem Onurluer yeni single çalışmasıyla dinleyici ile buluşturdu.

 Bu güne kadar bir çok ünlü isimle ortak projeler yapan  Mert Aydın’ın aranjesi ile birlikte hazırladıkları “İnsafsız” şarkısını yeniden yorumlayan Cerem Onurluer Azka Müzik’ten yayımlanan şarkının söz ve bestesi ise Merhum Sanatçı İbrahim Erkal’ a ait. 

Başarılı yönetmen Emrah Özbilen tarafından çekilen klip’te

 Cerem Onurluer -5 derecede oldukça zor anlar yaşadı. 1 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayımlanmaya başladı. Canlı performansı ve etkileyici ses rengi ile bu güne kadar bir çok ünlü mekan’da sahne alan ve her tarzı başarıyla yorumlayan Cerem Onurluer sahnelerin en genç assolisti olarak adını şimdiden konuşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.