ÇEŞİTLİ SPOR DALLARINA MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ

SPOR 02.02.2018 - 17:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4278+ kez okundu.
 

ÇEŞİTLİ SPOR DALLARINA MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Bağlı Gençlik Merkezinde düzenlenen törende Burdur İl Merkezi ve İlçelerinde faaliyet gösteren spor dallarına malzeme desteği verildi.
Burdur Merkez ve İlçelerindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde bulunan ve faaliyet gösteren Gençlik merkezleri öğrencileri ve yöneticileri ile Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törende Burdur bürokrasisi hazır bulundu. Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı konuşmada; Merkez Müdürlüğümüz bu güne kadar 12 bin TL gibi yüksek bir kira bedeli ile Burdur Ticaret Borsası Binasında kiracılıkla faaliyetlerini sürdürmekteydi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın katkılarıyla bu külfetten kurtarıldı. Bu konudaki desteklerinden dolayı valimize teşekkür ediyorum dedi. Bugün Burdur Gençlik Merkezi olarak sayımız 14716 Bucak Gençlik Merkezi 6198 Gölhisar Gençlik Merkezi 549 Burdur gençlik merkezimizde çeşitli dillerin yanı sıra sosyal amaçlı faaliyetler sürüyor 2017 yılında 6417 öğrenci gencimiz faydalanmıştır. Burdur ve Bucak Gençlik Merkezlerimize daha fazla verimli olunabilmesi için iki hizmet aracı valiliğimizin desteği ile tahsis edilmiştir. Mart ayına kadar da Gölhisar Gençlik Merkezimize araç tahsisi yapılacaktır. Projelerimizden gençlerimizin ise iyilik ağacı projesi ile iyilik yapmanın bir alışkanlık haline getirilmesi amaçlanmaktadır.     Sahnede gördüğümüz malzemelerin tamamı iyilik ağacı organizasyonu sonucunda sağlanmıştır. Merkezimiz her yerde projesi ile merkez ve merkeze bağlı köylerde öğrenci üyelerimize görevliler tarafından gençlik merkezi faaliyetleri yerinde tanıtılarak spor günü faaliyetlerine kanalize edilmiş 11 lise ve 10 ortaokulu ile pansiyonlar ziyarete gidilmiş söz konusu proje kapsamında 1875 kişiye ulaşılmıştır. Merkezim her yerde projesi kapsamında malzemelerimiz gönderilmiştir.  
Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Bağlı Gençlik Merkezinde düzenlenen törende Burdur İl Merkezi ve İlçelerinde faaliyet gösteren spor dallarına malzeme desteği verildi.

Burdur Merkez ve İlçelerindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde bulunan ve faaliyet gösteren Gençlik merkezleri öğrencileri ve yöneticileri ile Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törende Burdur bürokrasisi hazır bulundu. Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı konuşmada; Merkez Müdürlüğümüz bu güne kadar 12 bin TL gibi yüksek bir kira bedeli ile Burdur Ticaret Borsası Binasında kiracılıkla faaliyetlerini sürdürmekteydi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın katkılarıyla bu külfetten kurtarıldı. Bu konudaki desteklerinden dolayı valimize teşekkür ediyorum dedi.

Bugün Burdur Gençlik Merkezi olarak sayımız 14716 Bucak Gençlik Merkezi 6198 Gölhisar Gençlik Merkezi 549 Burdur gençlik merkezimizde çeşitli dillerin yanı sıra sosyal amaçlı faaliyetler sürüyor 2017 yılında 6417 öğrenci gencimiz faydalanmıştır. Burdur ve Bucak Gençlik Merkezlerimize daha fazla verimli olunabilmesi için iki hizmet aracı valiliğimizin desteği ile tahsis edilmiştir. Mart ayına kadar da Gölhisar Gençlik Merkezimize araç tahsisi yapılacaktır. Projelerimizden gençlerimizin ise iyilik ağacı projesi ile iyilik yapmanın bir alışkanlık haline getirilmesi amaçlanmaktadır.

    Sahnede gördüğümüz malzemelerin tamamı iyilik ağacı organizasyonu sonucunda sağlanmıştır. Merkezimiz her yerde projesi ile merkez ve merkeze bağlı köylerde öğrenci üyelerimize görevliler tarafından gençlik merkezi faaliyetleri yerinde tanıtılarak spor günü faaliyetlerine kanalize edilmiş 11 lise ve 10 ortaokulu ile pansiyonlar ziyarete gidilmiş söz konusu proje kapsamında 1875 kişiye ulaşılmıştır. Merkezim her yerde projesi kapsamında malzemelerimiz gönderilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.