CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI BURDUR’DA TOPLANDI

GÜNDEM 04.07.2020 - 13:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4032+ kez okundu.
 

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI BURDUR’DA TOPLANDI

Aralarında dayanışma ve fikir alışverişi yapan CHP’ li Belediyeler toplantısı bu ay Burdur da gerçekleştirildi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in misafirperverliğinde Burdur da toplanan Belediye Başkanları üç günlük bir çalışma dönemi için iBurdur da toplantı toplantıyı açan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bu toplantımız, Pandemi süreci nedeni ile 2 ay aradan yapılabildi Burdur’daki  bu toplantıya tarihi, kültürel ve sosyal alandaki geçmişi olan illerimiz katıldı Açılış konuşmasını yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkan Ercengiz ülke genelinde “Pandemi sürecinde belediyelerin daralan ekonomik yapısını ve şehre yapılacak hizmetleri ele alınacağını belirterek İnşallah bu toplantının ülkemiz ve şehrimize daha iyi hizmet etme fikirleri gün yüzüne çıkartarak topluma faydalı oluruz” dedi.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkanlığında özel sektöre ait bir otelin salonlarında yapıldı. Misafir belediye başkanları ve eşleri sabah kahvaltısı sonrasında gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı,Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin,Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve SinopBelediye Başkanı Barış Ayhan, Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı. Gazetecilerin sorusu adına değerlendirmeler yapan belediye başkanları kentler ve yönetimleri ne yazık ki tarihi, kültürel ve sosyal yapılarına değer verilmeksizin, bizi bağlayıcı bir şekilde siyaseten kimliklerimiz ile değerlendirmektedir. Halbuki seçim bittikten sonra biz rozetlerimizi çıkartıp vatandaşımıza nasıl faydalı olacağımızı ve projelerimizi yerel ve genel bütçeden aldığımız kaynaklarla hayata geçirmek için çaba gösteririz. Burdur kıt kaynaklarına rağmen vizyon ve görsellik açısından önem taşıyan illerimizden biri olarak bizlere ışık tutmaktadır.  
Aralarında dayanışma ve fikir alışverişi yapan CHP’ li Belediyeler toplantısı bu ay Burdur da gerçekleştirildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in misafirperverliğinde Burdur da toplanan Belediye Başkanları üç günlük bir çalışma dönemi için iBurdur da toplantı toplantıyı açan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bu toplantımız, Pandemi süreci nedeni ile 2 ay aradan yapılabildi Burdur’daki  bu toplantıya tarihi, kültürel ve sosyal alandaki geçmişi olan illerimiz katıldı

Açılış konuşmasını yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkan Ercengiz ülke genelinde “Pandemi sürecinde belediyelerin daralan ekonomik yapısını ve şehre yapılacak hizmetleri ele alınacağını belirterek İnşallah bu toplantının ülkemiz ve şehrimize daha iyi hizmet etme fikirleri gün yüzüne çıkartarak topluma faydalı oluruz” dedi.

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkanlığında özel sektöre ait bir otelin salonlarında yapıldı. Misafir belediye başkanları ve eşleri sabah kahvaltısı sonrasında gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı,Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin,Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve SinopBelediye Başkanı Barış Ayhan, Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı.

Gazetecilerin sorusu adına değerlendirmeler yapan belediye başkanları kentler ve yönetimleri ne yazık ki tarihi, kültürel ve sosyal yapılarına değer verilmeksizin, bizi bağlayıcı bir şekilde siyaseten kimliklerimiz ile değerlendirmektedir. Halbuki seçim bittikten sonra biz rozetlerimizi çıkartıp vatandaşımıza nasıl faydalı olacağımızı ve projelerimizi yerel ve genel bütçeden aldığımız kaynaklarla hayata geçirmek için çaba gösteririz. Burdur kıt kaynaklarına rağmen vizyon ve görsellik açısından önem taşıyan illerimizden biri olarak bizlere ışık tutmaktadır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.