CHP MİLLETVEKİLİ MEHMET GÖKER’İN DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 31.08.2020 - 11:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3463+ kez okundu.
 

CHP MİLLETVEKİLİ MEHMET GÖKER’İN DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

CHP, Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, 1 Eylül Günü ülkemizde ve tüm dünyada “Dünya Barış Günü” olarak kutlanmaktadır.
Dünya Barış Gününün anlamının aksine bugünlerde Doğu Akdeniz’de ve Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçmekte olduğumuzun göstergesidir. Ülkemizin, insanımızın ve insanlığın ihtiyacı, hukukun üstünlüğü, adalet, demokrasi, özgürlük ile temel hak ve hürriyetlerin eksiksiz kullanıldığı gerçek anlamda bir iç ve dış barıştır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünden hareketle dün olduğu gibi, bugün de, yarında barıştan yana olmak insanlık adına yapılması gereken en önemli görevdir. Süregelen tüm anlaşmazlıkları çözmenin tek yolu, karşılıklı saygı çerçevesi içinde, dünyada ve bölgemizde barışın ve istikrarın sağlanması adına, dil, din, ırk ve kültür farkı gözetmeksizin tüm insanlığın işbirliği içinde olmasından geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle barışın savaşa üstün geldiği bir dünyada yaşamak dileklerimle tüm insanlık dünyası için barış diliyorum.  
CHP, Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, 1 Eylül Günü ülkemizde ve tüm dünyada “Dünya Barış Günü” olarak kutlanmaktadır.

Dünya Barış Gününün anlamının aksine bugünlerde Doğu Akdeniz’de ve Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçmekte olduğumuzun göstergesidir.

Ülkemizin, insanımızın ve insanlığın ihtiyacı, hukukun üstünlüğü, adalet, demokrasi, özgürlük ile temel hak ve hürriyetlerin eksiksiz kullanıldığı gerçek anlamda bir iç ve dış barıştır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünden hareketle dün olduğu gibi, bugün de, yarında barıştan yana olmak insanlık adına yapılması gereken en önemli görevdir.

Süregelen tüm anlaşmazlıkları çözmenin tek yolu, karşılıklı saygı çerçevesi içinde, dünyada ve bölgemizde barışın ve istikrarın sağlanması adına, dil, din, ırk ve kültür farkı gözetmeksizin tüm insanlığın işbirliği içinde olmasından geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle barışın savaşa üstün geldiği bir dünyada yaşamak dileklerimle tüm insanlık dünyası için barış diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.