ÇİFTÇİLERE AĞAÇ BUDAMA KURSU VERİLDİ

DİĞER 10.03.2016 - 17:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4021+ kez okundu.
 

ÇİFTÇİLERE AĞAÇ BUDAMA KURSU VERİLDİ

Ziraat Odamız ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile Hacılar Köyü'ndeki çiftçilere bir gün süreyle uygulamalı Ağaç Budama Kursu verildi.
Kursa çevre köylerdeki çiftçilerde katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Çiftçilere 'Uygulamalı Ağaç budama Kursu' verildiğini belirten Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Demir "Oda olarak her zaman çiftçimizin yanındayız. Budama çok önemli. Bizzat tarlada uygulama çok önemli. Budama ağaçlardaki verimliliği artırır. Budama yapılmadığı zaman ağaçlar ömürlerini daha kısa zamanda tamamlar. Yassıgüme, Düğer ve Hacılar Köylerinden sonra önümüzdeki günlerde çevre köyleri de davet ederek Kozluca Köyü'nde bir kurs daha gerçekleştireceğiz. " dedi. Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Adil Aslan'da "İl Müdürlüğü olarak köylülerimize desteğimiz devam edecek. Bugün burada yaptığımız eğitimin Burdur tarımına ve çiftçilerimize faydalı olmasını diliyorum" dedi. Hacılar Köyü Muhtarı Aliihsan Çetinkaya'da eğitimin kendileri için faydalı olduğunu belirterek Ziraat Odası ve Tarım İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Çetinkaya "Uygulamalı eğitimde budama konusunda bilmediğimiz şeyleri öğrendik. Faydalı bir eğitim oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Ziraat Teknikeri Ramiz Kılıç tarafından çiftçilere uygulamalı Ağaç Budama Eğitimi verildi.  
Ziraat Odamız ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile Hacılar Köyü'ndeki çiftçilere bir gün süreyle uygulamalı Ağaç Budama Kursu verildi.

Kursa çevre köylerdeki çiftçilerde katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Çiftçilere 'Uygulamalı Ağaç budama Kursu' verildiğini belirten Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Demir "Oda olarak her zaman çiftçimizin yanındayız. Budama çok önemli. Bizzat tarlada uygulama çok önemli. Budama ağaçlardaki verimliliği artırır. Budama yapılmadığı zaman ağaçlar ömürlerini daha kısa zamanda tamamlar. Yassıgüme, Düğer ve Hacılar Köylerinden sonra önümüzdeki günlerde çevre köyleri de davet ederek Kozluca Köyü'nde bir kurs daha gerçekleştireceğiz. " dedi.

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Adil Aslan'da "İl Müdürlüğü olarak köylülerimize desteğimiz devam edecek. Bugün burada yaptığımız eğitimin Burdur tarımına ve çiftçilerimize faydalı olmasını diliyorum" dedi.

Hacılar Köyü Muhtarı Aliihsan Çetinkaya'da eğitimin kendileri için faydalı olduğunu belirterek Ziraat Odası ve Tarım İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Çetinkaya "Uygulamalı eğitimde budama konusunda bilmediğimiz şeyleri öğrendik. Faydalı bir eğitim oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Ziraat Teknikeri Ramiz Kılıç tarafından çiftçilere uygulamalı Ağaç Budama Eğitimi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.