ÇİN’İN İLK İTHALAT FUARINA 170 ALMAN FİRMASI KATILACAK

DÜNYA 19.09.2018 - 12:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4234+ kez okundu.
 

ÇİN’İN İLK İTHALAT FUARINA 170 ALMAN FİRMASI KATILACAK

Şanghay'daki Alman Endüstri ve Ticaret delegasyonu Başkanı ve Temsilcisi Simone Pohl'e göre, Almanya'dan toplam 170 şirket ilk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na (CIIE) katılacak.
  Almanya Temmuz ayında fuarın 12 şeref konuğundan biri olarak açıklanmıştı. 5 ila 10 Kasım arasında Şanghay'da düzenlenecek olan fuara 130 ülke ve bölgeden 2.800 firma katılacak. Bunlar arasında, başta Almanya'nın ileri olduğu yüksek teknoloji, imalat, otomobil, kimya sanayii, makine ekipmanı ve gıda-içki sektörleri olmak üzere farklı alanlardan 170 Alman firması var.    Pohl, 150.000'den fazla yerli ve yabancı alımcının fuara katılım göstermesini beklendiğini ve bunun sık görülmüş bir şey olmadığını söyledi ve "CIIE, Çin şirketleriyle yakın iş ilişkisi oluşturmak isteyen Alman iş çevrelerinden çok olumlu geri dönüşler almış bulunuyor" diye ekledi.     Pohl ayrıca, şimdiden Çin piyasasında bulunan Alman ve diğer yabancı firmalar için CIIE'nin özellikle Almanlar ve Çin şirketleri için iş ilişkilerini geliştirmek için çok büyük bir fırsat olduğuna işaret etti. Çin piyasasına yeni girenler için CIIE bu piyasayı anlamak ve ilk deneyimleri yaşamak açısından önemli bir çıkış noktası olduğunu söyledi.   Alman firmalarının fuarda sergilenmek üzere gönderecekleri ürünler Hamburg limanına varmış olup bir ay içinde Şanghay'a ulaşmış olacaklar.   Çin, iki yıldır Almanya'nın en büyük ticari partneri ve Alman şirketlerinin bu fuardan beklentileri yüksek.    Pohl, "Almanlar yapacaklarını önceden planlamaktan hoşlanırlar. Biz CIIE'de yalnızca iş konusunu öne çıkarmayı değil tüm Almanya'yı tanıtmayı planlıyoruz" diyor.
Şanghay'daki Alman Endüstri ve Ticaret delegasyonu Başkanı ve Temsilcisi Simone Pohl'e göre, Almanya'dan toplam 170 şirket ilk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na (CIIE) katılacak.

 
Almanya Temmuz ayında fuarın 12 şeref konuğundan biri olarak açıklanmıştı. 5 ila 10 Kasım arasında Şanghay'da düzenlenecek olan fuara 130 ülke ve bölgeden 2.800 firma katılacak. Bunlar arasında, başta Almanya'nın ileri olduğu yüksek teknoloji, imalat, otomobil, kimya sanayii, makine ekipmanı ve gıda-içki sektörleri olmak üzere farklı alanlardan 170 Alman firması var. 
 
Pohl, 150.000'den fazla yerli ve yabancı alımcının fuara katılım göstermesini beklendiğini ve bunun sık görülmüş bir şey olmadığını söyledi ve "CIIE, Çin şirketleriyle yakın iş ilişkisi oluşturmak isteyen Alman iş çevrelerinden çok olumlu geri dönüşler almış bulunuyor" diye ekledi.  
 
Pohl ayrıca, şimdiden Çin piyasasında bulunan Alman ve diğer yabancı firmalar için CIIE'nin özellikle Almanlar ve Çin şirketleri için iş ilişkilerini geliştirmek için çok büyük bir fırsat olduğuna işaret etti. Çin piyasasına yeni girenler için CIIE bu piyasayı anlamak ve ilk deneyimleri yaşamak açısından önemli bir çıkış noktası olduğunu söyledi.

 
Alman firmalarının fuarda sergilenmek üzere gönderecekleri ürünler Hamburg limanına varmış olup bir ay içinde Şanghay'a ulaşmış olacaklar.
 
Çin, iki yıldır Almanya'nın en büyük ticari partneri ve Alman şirketlerinin bu fuardan beklentileri yüksek. 
 
Pohl, "Almanlar yapacaklarını önceden planlamaktan hoşlanırlar. Biz CIIE'de yalnızca iş konusunu öne çıkarmayı değil tüm Almanya'yı tanıtmayı planlıyoruz" diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.