ÇİN İTHALAT FUARI TANITIM TOPLANTISI İSTANBULDA YAPILDI

DÜNYA 30.03.2018 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4338+ kez okundu.
 

ÇİN İTHALAT FUARI TANITIM TOPLANTISI İSTANBULDA YAPILDI

ülkemizde İlk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) tanıtım toplantısı bugün İstanbul'da düzenlendi.
İthalat fuarının resmi organizatörü olan İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (IMMIB) tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına Çin'in İstanbul'daki Başkonsolosu Cui Wei ve Ankara Büyükelçiliği'nden ticaret ataşesi Zhu Guangyao, Türkiye'deki Çin Büyükelçiliği ve konsolosluk bünyesindeki ekonomi ve ticaret personeli, Türkiye Ekonomi Bakanlığı yetkilileri ve uzmanlarıyla çeşitli sektör derneklerinden temsilciler ve iş adamları dahil 300 kişi katıldı. Çin'in İstanbul'daki Başkonsolosu Cui Wei, son yıllarda Çin-Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari işbirliğinde verimli sonuçların edinildiğine, Çin hükümetinin ikili ticaretin sağlıklı ve sürdürülebilir gelişmesine büyük önem verdiğine dikkat çekti. Kasım ayında Shanghai'da düzenlenecek İlk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın Çin'in küreselleşmeye verdiği desteği yansıttığına değinen Cui, Türkiye'nin kendi devlet imajı ve özgün ürünlerini tanıtması için elverişli bir platform olacağını kaydetti. Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Zhu Guangyao, Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın Çin hükümetinin yeni tur dışa açılma, uluslararası ticaret dengesi ve sürdürülebilir gelişme politikasının yansıması olduğunu ifade etti. Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Zhu Guangyao ve ilgili yetkililer, tanıtım toplantısında fuarla ilgili bilgiler verdi.  
ülkemizde İlk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) tanıtım toplantısı bugün İstanbul'da düzenlendi.

İthalat fuarının resmi organizatörü olan İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (IMMIB) tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına Çin'in İstanbul'daki Başkonsolosu Cui Wei ve Ankara Büyükelçiliği'nden ticaret ataşesi Zhu Guangyao, Türkiye'deki Çin Büyükelçiliği ve konsolosluk bünyesindeki ekonomi ve ticaret personeli, Türkiye Ekonomi Bakanlığı yetkilileri ve uzmanlarıyla çeşitli sektör derneklerinden temsilciler ve iş adamları dahil 300 kişi katıldı.

Çin'in İstanbul'daki Başkonsolosu Cui Wei, son yıllarda Çin-Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari işbirliğinde verimli sonuçların edinildiğine, Çin hükümetinin ikili ticaretin sağlıklı ve sürdürülebilir gelişmesine büyük önem verdiğine dikkat çekti. Kasım ayında Shanghai'da düzenlenecek İlk Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın Çin'in küreselleşmeye verdiği desteği yansıttığına değinen Cui, Türkiye'nin kendi devlet imajı ve özgün ürünlerini tanıtması için elverişli bir platform olacağını kaydetti.

Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Zhu Guangyao, Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın Çin hükümetinin yeni tur dışa açılma, uluslararası ticaret dengesi ve sürdürülebilir gelişme politikasının yansıması olduğunu ifade etti.

Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Zhu Guangyao ve ilgili yetkililer, tanıtım toplantısında fuarla ilgili bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.