ÇİNLİ İŞ ADAMI İÇİN BURDUR’DA TAZİYE YEMEĞİ DÜZENLENDİ

DÜNYA 13.08.2016 - 14:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4533+ kez okundu.
 

ÇİNLİ İŞ ADAMI İÇİN BURDUR’DA TAZİYE YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Burdur da mermer ocağı sahibi YA SUN firmasının sahibi Wu Wenxi adına Grand Özeren otelde taziye töreni düzenlendi.
Burdur da Mermer Ocağı sahibi olan Çinli İş Adamı Wu Wenxi  3 gün önce geçirdiği beyin kanaması sorucu hayata veda etti. YA SUN firmasının sahibi Wu Wenxi adına düzenlenen taziye töreni ve sonrasındaki yemeğe Firma ile iş yapan ve firmada çalışan personelin yanı sıra Burdur da mermer işletmeciliği yapan Çinli ve Türk işadamları  katıldı. Çinli iş adamı Wu Wenxi Çok sayıda işadamının iştirak ettiği taziye yemeğinde hüzünlü anlar yaşanırken yemek Türk İş Adamı İLTAŞ mermerciliğin sahibi Naci İlci ve APF mermerciliğin sahibi Ahmet YAYLAN organize ettiği ifade edildi. Ayrıca Çin geleneğine uygun olarak ölen şahsın adına bir miktar bağış toplanarak ailesine verildi. BURDOĞTAŞ Derneği Başkanı Nasuh Ekinci bir konuşma yaparak; “Çok iyi bir işadamının kaybedilmesinin üzüntü duyduk. Bu yemekte görüldü ki Türk ve Çinli İş Dünyasının bir araya gelmesi halinde bölgenin ve ülkemizin sosyo-ekonomik anlamda ne gibi katkılar sağlandığını burada görmekteyiz ” dedi. BURDOĞTAŞ Başkanı Ekinci’nin konuşmasını Çince çevirisinin yapılmış olması da dikkatlerden kaçmadı.       Otel Özeren Grand da düzenlenen taziye de  Burdur Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ş.Fırat Erkal’da katıldı: Bazı Türk davetlilerin ayrılmasından sonra Çin geleneklerine göre törenler ve anmalar düzenlendi.  
Burdur da mermer ocağı sahibi YA SUN firmasının sahibi Wu Wenxi adına Grand Özeren otelde taziye töreni düzenlendi.

Burdur da Mermer Ocağı sahibi olan Çinli İş Adamı Wu Wenxi  3 gün önce geçirdiği beyin kanaması sorucu hayata veda etti. YA SUN firmasının sahibi Wu Wenxi adına düzenlenen taziye töreni ve sonrasındaki yemeğe Firma ile iş yapan ve firmada çalışan personelin yanı sıra Burdur da mermer işletmeciliği yapan Çinli ve Türk işadamları  katıldı.

Çinli iş adamı Wu Wenxi Çok sayıda işadamının iştirak ettiği taziye yemeğinde hüzünlü anlar yaşanırken yemek Türk İş Adamı İLTAŞ mermerciliğin sahibi Naci İlci ve APF mermerciliğin sahibi Ahmet YAYLAN organize ettiği ifade edildi. Ayrıca Çin geleneğine uygun olarak ölen şahsın adına bir miktar bağış toplanarak ailesine verildi.

BURDOĞTAŞ Derneği Başkanı Nasuh Ekinci bir konuşma yaparak; “Çok iyi bir işadamının kaybedilmesinin üzüntü duyduk. Bu yemekte görüldü ki Türk ve Çinli İş Dünyasının bir araya gelmesi halinde bölgenin ve ülkemizin sosyo-ekonomik anlamda ne gibi katkılar sağlandığını burada görmekteyiz ” dedi. BURDOĞTAŞ Başkanı Ekinci’nin konuşmasını Çince çevirisinin yapılmış olması da dikkatlerden kaçmadı.

      Otel Özeren Grand da düzenlenen taziye de  Burdur Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ş.Fırat Erkal’da katıldı: Bazı Türk davetlilerin ayrılmasından sonra Çin geleneklerine göre törenler ve anmalar düzenlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.