ÇOCUĞUMU YALNIZLIĞA MAHKUM ETMEYECEĞİM

KÜLTÜR 14.02.2019 - 10:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3394+ kez okundu.
 

ÇOCUĞUMU YALNIZLIĞA MAHKUM ETMEYECEĞİM

Sinema dünyasının popüler dizi sektörü Elif isimli günlük dizi filmin ünlü oyuncusu Yıldız Asyalı, renkli dünyadaki yükselişini sürdürüyor.
 Elif isimli günlük dizi filmde canlandırdığı Rana karakteriyle izleyicinin övgüsünü alırken, setteki disiplini ve çalışkanlığı yanında örnek tavırlarıyla yönetmen  ayrıca yapımcısının takdirini topluyor. Çocukta yaparım kariyerde sözüne en güzel örnek olan Yıldız Asyalı, yoğun iş temposu içinde kızı Ayşe Mira’yı da büyüttü. Kızının yalnız büyümesine gönlünün razı olmadığını ifade eden usta oyuncu Yıldız Asyalı “Kızıma bir kardeş istiyorum, yalnız kalmamalı ne kadar yakın olursa olsun hiçbir arkadaş kardeş gibi olmaz. Buna kendimden yola çıkarak karar verdim. Ablam Güliz Asyalı en yakınım. Kızımı da yalnızlığa mahkum etmeyeceğim aşılama yöntemiyle hamile kalmak ve kızıma bir kardeş dünyaya getirmek istiyorum” dedi. Hamileliği sonrası hızla kilo verip Elif isimli günlük dizi filmin kadrosuna giren başarılı oyuncu, imkanlarım el verirse üçüncü çocuğumu evlatlık almak istiyorum vurgusunu yaptı. Aşılama nedir?   Aşılama yöntemi son derece basit bir yöntem olup uzun süre gebe kalamayan kadınlara uygulanmaktadır.  Aşılama, erkeğin sperm hücrelerinin alınarak kadının rahminin içine bırakılmasıdır. Aşılama işlemi esnasında, erkekten alınan spermler gelişmiş enjektör iğneler yardımı ile rahim içine bırakılır. Bu işlem sonucunda yüksek ihtimalle döllenme sağlanır.  
Sinema dünyasının popüler dizi sektörü Elif isimli günlük dizi filmin ünlü oyuncusu Yıldız Asyalı, renkli dünyadaki yükselişini sürdürüyor.

 Elif isimli günlük dizi filmde canlandırdığı Rana karakteriyle izleyicinin övgüsünü alırken, setteki disiplini ve çalışkanlığı yanında örnek tavırlarıyla yönetmen  ayrıca yapımcısının takdirini topluyor. Çocukta yaparım kariyerde sözüne en güzel örnek olan Yıldız Asyalı, yoğun iş temposu içinde kızı Ayşe Mira’yı da büyüttü. Kızının yalnız büyümesine gönlünün razı olmadığını ifade eden usta oyuncu Yıldız Asyalı “Kızıma bir kardeş istiyorum, yalnız kalmamalı ne kadar yakın olursa olsun hiçbir arkadaş kardeş gibi olmaz. Buna kendimden yola çıkarak karar verdim. Ablam Güliz Asyalı en yakınım. Kızımı da yalnızlığa mahkum etmeyeceğim aşılama yöntemiyle hamile kalmak ve kızıma bir kardeş dünyaya getirmek istiyorum” dedi. Hamileliği sonrası hızla kilo verip Elif isimli günlük dizi filmin kadrosuna giren başarılı oyuncu, imkanlarım el verirse üçüncü çocuğumu evlatlık almak istiyorum vurgusunu yaptı.

Aşılama nedir?

 

Aşılama yöntemi son derece basit bir yöntem olup uzun süre gebe kalamayan kadınlara uygulanmaktadır.  Aşılama, erkeğin sperm hücrelerinin alınarak kadının rahminin içine bırakılmasıdır. Aşılama işlemi esnasında, erkekten alınan spermler gelişmiş enjektör iğneler yardımı ile rahim içine bırakılır. Bu işlem sonucunda yüksek ihtimalle döllenme sağlanır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.