ÇOCUK DESTEK MERKEZİ YATIRIMI RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

YAŞAM 20.02.2019 - 13:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3506+ kez okundu.
 

ÇOCUK DESTEK MERKEZİ YATIRIMI RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Çocuk Destek Merkezi yatırımı resmi gazete de yayımlandığını açıkladılar.
“BURDUR HER YATIRIMI HAK EDİYOR” Burdur’a her yatırımı hak ettiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizde Çocuk Destek Merkezi yapılacağını daha önce açıklamada bulunmuş idik. 19.02.2019 tarihli resmi gazete de Burdur’umuza yapılacak olan Çocuk Destek Merkezi yatırımımız yayınlandı. Bu süreç içerisinde Çocuk Destek Merkezi olarak düşünülen eski yetiştirme yurdu ve eski il müdürlüğü binası yıkımları gerçekleştirilerek inşaat için hazır hale getirildi.” şeklinde açıklamada bulundular.   “8 MİLYON TL ÖDENEK HAZIR” Çocuk Destek Merkezi için ödeneğin hazır olduğunu ve proje çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Çocuk Destek Merkezimiz için proje çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yıkıma gerçekleşen alana Resmi Gazete de yayınlanan 2019 Yılında Yatırım Programcının Kabulü ve Uygulanması Dair Kararında; Çocuk Destek Merkezi 30 kapasite ile 11-18 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet verecek olup, site içersinde dubleks evlerden ve idari binadan oluşacaktır. 8.000.000 tl mal olacak projede yaşam alanlarının yanısıra atölyeler ile spor salonu bulunacaktır.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından proje çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ödeneği hazır olan Çocuk Destek Merkezimizin ihalesi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilecektir. Burdur’umuz için İlçelerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”açıklamasında bulundular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Çocuk Destek Merkezi yatırımı resmi gazete de yayımlandığını açıkladılar.

“BURDUR HER YATIRIMI HAK EDİYOR”

Burdur’a her yatırımı hak ettiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizde Çocuk Destek Merkezi yapılacağını daha önce açıklamada bulunmuş idik. 19.02.2019 tarihli resmi gazete de Burdur’umuza yapılacak olan Çocuk Destek Merkezi yatırımımız yayınlandı. Bu süreç içerisinde Çocuk Destek Merkezi olarak düşünülen eski yetiştirme yurdu ve eski il müdürlüğü binası yıkımları gerçekleştirilerek inşaat için hazır hale getirildi.” şeklinde açıklamada bulundular.

 

“8 MİLYON TL ÖDENEK HAZIR”

Çocuk Destek Merkezi için ödeneğin hazır olduğunu ve proje çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Çocuk Destek Merkezimiz için proje çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yıkıma gerçekleşen alana Resmi Gazete de yayınlanan 2019 Yılında Yatırım Programcının Kabulü ve Uygulanması Dair Kararında; Çocuk Destek Merkezi 30 kapasite ile 11-18 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet verecek olup, site içersinde dubleks evlerden ve idari binadan oluşacaktır. 8.000.000 tl mal olacak projede yaşam alanlarının yanısıra atölyeler ile spor salonu bulunacaktır.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından proje çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ödeneği hazır olan Çocuk Destek Merkezimizin ihalesi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilecektir. Burdur’umuz için İlçelerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.