ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİLER

YAŞAM 06.02.2016 - 12:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4421+ kez okundu.
 

ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİLER

Burdur Vali'si Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerini ziyaret ettiler.  
Yetiştirme Yurtlarının Çocuk Evlerine dönüşmesi sonrası ilimizde açılan Göl ve Alaca Çocuk Evlerinisık sık ziyaret eden Hanımefendi Nesibe Kürklü'ye Vali Hasan Kürklü de eşlik ederek çocuklarla sohbet ettiler.   2015 – 2016 Eğitim Öğretim yarıyılında gösterdikleri başarılarından dolayı aldıkları teşekkür ve tak belgeleri için Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü çocukları kutlayıp çeşitli hediyeler vererek karne sevinçlerine ortak oldular. Tek tek çocuklarla konuşarak bir ihtiyaçları olup olmadığını sordular.   Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Eşi Nesibe Kürklü Çocuklara sizleri çok seviyoruz ve değer veriyoruz, sizlerden istediğimiz derslerinize iyi çalışmanız kendinizi iyi yetiştirerek vatanını ve milletine hayırlı bir evlat olmanız en büyük temennimizdir dediler.   Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü'ye Çocuk evlerine yaptıkları ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal eşlik etti.    
Burdur Vali'si Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerini ziyaret ettiler.  

Yetiştirme Yurtlarının Çocuk Evlerine dönüşmesi sonrası ilimizde açılan Göl ve Alaca Çocuk Evlerinisık sık ziyaret eden Hanımefendi Nesibe Kürklü'ye Vali Hasan Kürklü de eşlik ederek çocuklarla sohbet ettiler.

 

2015 – 2016 Eğitim Öğretim yarıyılında gösterdikleri başarılarından dolayı aldıkları teşekkür ve tak belgeleri için Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü çocukları kutlayıp çeşitli hediyeler vererek karne sevinçlerine ortak oldular. Tek tek çocuklarla konuşarak bir ihtiyaçları olup olmadığını sordular.

 

Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Eşi Nesibe Kürklü Çocuklara sizleri çok seviyoruz ve değer veriyoruz, sizlerden istediğimiz derslerinize iyi çalışmanız kendinizi iyi yetiştirerek vatanını ve milletine hayırlı bir evlat olmanız en büyük temennimizdir dediler.

 

Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü'ye Çocuk evlerine yaptıkları ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.