ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

DİĞER 06.06.2018 - 09:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4294+ kez okundu.
 

ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Sayın Ali Nazım BALCIOĞLU’nun başkanlığında, İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılmıştır.
Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Sayın Ali Nazım BALCIOĞLU’nun başkanlığında, İl Belediye Başkan Yardımcısı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Temsilcisi, İl Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi, İl Jandarma Komutanlığı Temsilcisi, İl Özel İdaresi Temsilcisi, İl Müftülüğü Temsilcisi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Temsilcisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü Temsilcisi, Burdur Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü ve ilk kez katılan İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın katılımıyla 31.05.2018 tarihinde gerçekleşti. 31.05.2018 tarihinde yapılan Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na ilk kez katılan Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın İlimizde çocuklarımızın sorunları, çocuklarımızın okulda yaşadıkları problemleri ve çocuk gözüyle bu sorunlara çözüm noktasında kurul kararlarına katkı sağlayacağı düşünülmüş ve kurula verdiği bilgiler kurul kararları açısından son derece olumlu olmuştur. Öncelikle kurul üyeleriyle tanışan Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ a Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu hakkında bilgi verilmiş, ardından Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL, İlimizdeki çocukların İl genelinde yaşadıkları sorunların yanı sıra okullarda çocukların karşılaştıkları sıkıntılarla ilgili örnekler vererek, kurul üyelerini bilgilendirdi. Çocukların kamu kurum ve kuruluşlardan beklentilerini dile getiren Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın değerli paylaşımlarının ardından ilk yapılacak olan Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na bir kız bir erkek temsilciyle katılması kararına varıldı. İlimiz Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu, çocuklarımızı ilgilendiren bir kurula, çocuk üyelerin alınması kararıyla Burdur’ lu çocuklarımızın İlimizdeki Çocuklarımıza yaşanabilir ve çocuklarımızın güvenli bir şehirde yaşamaları adına ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu.  
Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Sayın Ali Nazım BALCIOĞLU’nun başkanlığında, İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılmıştır.

Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Vali Yardımcısı Sayın Ali Nazım BALCIOĞLU’nun başkanlığında, İl Belediye Başkan Yardımcısı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Temsilcisi, İl Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi, İl Jandarma Komutanlığı Temsilcisi, İl Özel İdaresi Temsilcisi, İl Müftülüğü Temsilcisi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Temsilcisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü Temsilcisi, Burdur Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü ve ilk kez katılan İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın katılımıyla 31.05.2018 tarihinde gerçekleşti.

31.05.2018 tarihinde yapılan Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na ilk kez katılan Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın İlimizde çocuklarımızın sorunları, çocuklarımızın okulda yaşadıkları problemleri ve çocuk gözüyle bu sorunlara çözüm noktasında kurul kararlarına katkı sağlayacağı düşünülmüş ve kurula verdiği bilgiler kurul kararları açısından son derece olumlu olmuştur.

Öncelikle kurul üyeleriyle tanışan Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ a Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu hakkında bilgi verilmiş, ardından Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL, İlimizdeki çocukların İl genelinde yaşadıkları sorunların yanı sıra okullarda çocukların karşılaştıkları sıkıntılarla ilgili örnekler vererek, kurul üyelerini bilgilendirdi. Çocukların kamu kurum ve kuruluşlardan beklentilerini dile getiren Burdur İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Can KARTAL’ ın değerli paylaşımlarının ardından ilk yapılacak olan Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na bir kız bir erkek temsilciyle katılması kararına varıldı.

İlimiz Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu, çocuklarımızı ilgilendiren bir kurula, çocuk üyelerin alınması kararıyla Burdur’ lu çocuklarımızın İlimizdeki Çocuklarımıza yaşanabilir ve çocuklarımızın güvenli bir şehirde yaşamaları adına ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.