ÇOCUKLAR SINAVDA TER DÖKERKEN VELİLERE KONFERANS VERİLDİ.

EĞİTİM 27.02.2016 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4322+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR SINAVDA TER DÖKERKEN VELİLERE KONFERANS VERİLDİ.

Burdur Özel Bahçeşehir Koleji, yeni eğitim öğretim yılına hazırlık için okula kabul ve bursluluk sınavı yaptı.
   Burdur Özel Bahçeşehir Kolejli, 2016-2017 Eğitim öğretim yılı için okula kabil ve Bursluluk sınavı yaptı 1200 öğrencinin katıldığı sınavlar sonucunda Özel Bahçeşehir Koleji öğrencisi olacak. Bahçeşehir Okulları Genel Merkez Yöneticileri tarafından yapılacak değerlendirme sonucu ortaya çıkacağı, ayrıca sınava katılan okul öğrencisi içinden kaç kişinin burslu olarak okula gideceği belirlenecektir.   Burdur Özel Bahçeşehir Koleji, yöneticileri sabah saatlerinde sınava girecek öğrenci ve velilerini okul girişinde karşıladılar okul bahçesine alınan öğrenci ve velileri saat 10.00 da ellerindeki sınava giriş belgeleri ve hüviyetleri ile öğrencilerin isimlerinin okunması ile sınav salonlarına alınmaya başladılar. İsmi okunan öğrenci öğretmenler eşliğinde sınava gireceği salona yönlendirildiler.   Burdur Özel Bahçeşehir Koleji’nde son öğrencinin sınav salonuna alınmasını takip eden süre sonunda veliler Bahçeşehir Koleji konferans salonuna alınarak salondaki yerlerini aldıktan sonra İlköğretim okulları bölümü müdiresi Gurbet Çetin öğrenci velilerine Bahçeşehir eğitim kurumları hakkında konferans verdi. Öğrenciler sınav da ter dökerken öğrenci velileri de okul ve eğitimi konusunda bilgi aldılar.   Bahçeşehir Eğitim Kurumları yöneticilerinin velilere verdiği konferansın ardından ise veliler okul bahçesindeki kokteyle katıldılar. Veliler daha sonra öğretmenler ve okul yöneticilerinin eşliğinde okulun çeşitli bölümlerinde inceleme gezisi yaptılar.  
Burdur Özel Bahçeşehir Koleji, yeni eğitim öğretim yılına hazırlık için okula kabul ve bursluluk sınavı yaptı.

   Burdur Özel Bahçeşehir Kolejli, 2016-2017 Eğitim öğretim yılı için okula kabil ve Bursluluk sınavı yaptı 1200 öğrencinin katıldığı sınavlar sonucunda Özel Bahçeşehir Koleji öğrencisi olacak. Bahçeşehir Okulları Genel Merkez Yöneticileri tarafından yapılacak değerlendirme sonucu ortaya çıkacağı, ayrıca sınava katılan okul öğrencisi içinden kaç kişinin burslu olarak okula gideceği belirlenecektir.

 

Burdur Özel Bahçeşehir Koleji, yöneticileri sabah saatlerinde sınava girecek öğrenci ve velilerini okul girişinde karşıladılar okul bahçesine alınan öğrenci ve velileri saat 10.00 da ellerindeki sınava giriş belgeleri ve hüviyetleri ile öğrencilerin isimlerinin okunması ile sınav salonlarına alınmaya başladılar. İsmi okunan öğrenci öğretmenler eşliğinde sınava gireceği salona yönlendirildiler.

 

Burdur Özel Bahçeşehir Koleji’nde son öğrencinin sınav salonuna alınmasını takip eden süre sonunda veliler Bahçeşehir Koleji konferans salonuna alınarak salondaki yerlerini aldıktan sonra İlköğretim okulları bölümü müdiresi Gurbet Çetin öğrenci velilerine Bahçeşehir eğitim kurumları hakkında konferans verdi. Öğrenciler sınav da ter dökerken öğrenci velileri de okul ve eğitimi konusunda bilgi aldılar.

 

Bahçeşehir Eğitim Kurumları yöneticilerinin velilere verdiği konferansın ardından ise veliler okul bahçesindeki kokteyle katıldılar. Veliler daha sonra öğretmenler ve okul yöneticilerinin eşliğinde okulun çeşitli bölümlerinde inceleme gezisi yaptılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.