ÇOCUKLARA CORONA VİRÜS YARDIMI

KÜLTÜR 27.04.2020 - 13:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3546+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARA CORONA VİRÜS YARDIMI

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için yardım kampanyaları da arka arkaya geliyor.
Ünlü oyuncu Tolga Yüce,  corona virüs nedeniyle Erzurum, Kars, Iğdır Bölgesi’nde  1000 çocuğa oyuncak, kıyafet ve çeşitli hediyeler ile moral oldu. Corona virüsü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan ailelere yönelik yardım kampanyasıda başlatan ünlü sanatçı Tolga Yüce, Kars'ta Taner Güneş ve gönüllüler tarafından hayata geçirilen, "Bir oyuncak da sen ver" sayfası üzerinden 1000 çocuğun yüzünü güldürdü. Gönüllü Taner Güneş yaptığı açıklamada, Ünlü sanatçı Tolga Yüce'nin örnek davranışını gönülden kutluyoruz. Köy köy dolaşarak çocuklarımızla mutluluk köprüsü kurduk. Çok mutluyuz, huzurluyuz.' Şeklinde konuştu.   
Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için yardım kampanyaları da arka arkaya geliyor.

Ünlü oyuncu Tolga Yüce,  corona virüs nedeniyle Erzurum, Kars, Iğdır Bölgesi’nde  1000 çocuğa oyuncak, kıyafet ve çeşitli hediyeler ile moral oldu. Corona virüsü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan ailelere yönelik yardım kampanyasıda başlatan ünlü sanatçı Tolga Yüce, Kars'ta Taner Güneş ve gönüllüler tarafından hayata geçirilen, "Bir oyuncak da sen ver" sayfası üzerinden 1000 çocuğun yüzünü güldürdü.

Gönüllü Taner Güneş yaptığı açıklamada, Ünlü sanatçı Tolga Yüce'nin örnek davranışını gönülden kutluyoruz. Köy köy dolaşarak çocuklarımızla mutluluk köprüsü kurduk. Çok mutluyuz, huzurluyuz.' Şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.