CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET GEREKÇESİ İLE GÖZALTINA ALINDILAR

YAŞAM 11.03.2016 - 19:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4602+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET GEREKÇESİ İLE GÖZALTINA ALINDILAR

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret gerekçesi ile göz altına alındılar
CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur ziyaretiyle ilgili Cumhuriyet Meydanı'na asılan posteri önünde çektirdikleri fotoğrafı dün akşam Facebook sayfasında paylaşarak altına 'Kişiye göre muamele, .... demeye devam edeceğiz. ve bir kez daha tekrarlıyoruz ki; korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz' diye yorum yazdı. SORGULARININ ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve fotoğrafta yer alan yönetim kurulu üyeleri Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal hakkında, bu fotoğraf ve paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri Emin Kural, Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal'ı bu sabaha karşı saat 02.00'de gözaltına alındı. CHP'li gençler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Emin Kural, Ali Tunç, Berkan Serinsögüt, Selim Çal emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları Burdur Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadelerinin ardından saat 17 civarında serbest bırakıldılar CHP İl Başkanı Barış Ayten CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker ve Partililer ise Emniyet Müdürlüğü önünde göz altına alınanları saatlerce beklediler.  
CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret gerekçesi ile göz altına alındılar

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur ziyaretiyle ilgili Cumhuriyet Meydanı'na asılan posteri önünde çektirdikleri fotoğrafı dün akşam Facebook sayfasında paylaşarak altına 'Kişiye göre muamele, .... demeye devam edeceğiz. ve bir kez daha tekrarlıyoruz ki; korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz' diye yorum yazdı.

SORGULARININ ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve fotoğrafta yer alan yönetim kurulu üyeleri Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal hakkında, bu fotoğraf ve paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri Emin Kural, Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal'ı bu sabaha karşı saat 02.00'de gözaltına alındı. CHP'li gençler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Emin Kural, Ali Tunç, Berkan Serinsögüt, Selim Çal emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları Burdur Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadelerinin ardından saat 17 civarında serbest bırakıldılar CHP İl Başkanı Barış Ayten CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker ve Partililer ise Emniyet Müdürlüğü önünde göz altına alınanları saatlerce beklediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.