CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YERLER

GÜNDEM 12.03.2020 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3372+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YERLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın Cuma günü ziyareti ve Üniversite istiklal yerleşkesi içinde yapacağı açılışlar nedeniyle trafiğe kapatılacak cedde ve meydanlar
   Cumhurbaşkanının ziyareti nedeniyle alınacak önlemler nedeniyle Perşembe günü saat 18.00 itibarı ile güvenlik önlemleri çerçevesinde araç park yasağı uygulanarak trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları açısından yapılan uyarıları dikkate almaları önem taşımaktadır.     TAŞIT VE YAYA TRAFİĞİ’NE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR   Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın ziyareti nedeniyle taşıt ve yaya trafiği’ne kapatılacak alanlar ve cadde ve sokaklar. Ulu cami çevresi tüm cadde ve sokaklar. Mehmet Akif Caddesi geliş ve gidiş “ çay  boyu” istikameti. Hatip hoca caddesi. Cumhuriyet Caddesi. İstasyon Caddesi. Namık Kemal Caddesi ile Burdur şehir stadı ve çevresindeki tüm cadde ve sokaklarda gerekli güvenlik önlemleri alınacağından bu sokak ve caddeler üzerinde park etmiş veya edecek olan tüm araçlar ve benzeri alanlar boşaltılacaktır.    Cumhurbaşkanımızın ziyareti nedeniyle alınacak tüm güvenlik önlemleri kendisinin ziyareti sonucuna kadar devam ettirilecektir. Alınacak önlemler ve Cumhurbaşkanımızın ziyareti nedeniyle yaşanacak bu mağduriyetler nedeniyle Burdurlu vatandaşlarımızın anlayışla karşılayacağını ve alınacak olan güvenlik önlemleri vatandaşlarımızın da can ve mal güvenliği açısından önem taşımaktadır.    
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın Cuma günü ziyareti ve Üniversite istiklal yerleşkesi içinde yapacağı açılışlar nedeniyle trafiğe kapatılacak cedde ve meydanlar

   Cumhurbaşkanının ziyareti nedeniyle alınacak önlemler nedeniyle Perşembe günü saat 18.00 itibarı ile güvenlik önlemleri çerçevesinde araç park yasağı uygulanarak trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları açısından yapılan uyarıları dikkate almaları önem taşımaktadır.

    TAŞIT VE YAYA TRAFİĞİ’NE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR

  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın ziyareti nedeniyle taşıt ve yaya trafiği’ne kapatılacak alanlar ve cadde ve sokaklar. Ulu cami çevresi tüm cadde ve sokaklar. Mehmet Akif Caddesi geliş ve gidiş “ çay  boyu” istikameti. Hatip hoca caddesi. Cumhuriyet Caddesi. İstasyon Caddesi. Namık Kemal Caddesi ile Burdur şehir stadı ve çevresindeki tüm cadde ve sokaklarda gerekli güvenlik önlemleri alınacağından bu sokak ve caddeler üzerinde park etmiş veya edecek olan tüm araçlar ve benzeri alanlar boşaltılacaktır.

   Cumhurbaşkanımızın ziyareti nedeniyle alınacak tüm güvenlik önlemleri kendisinin ziyareti sonucuna kadar devam ettirilecektir. Alınacak önlemler ve Cumhurbaşkanımızın ziyareti nedeniyle yaşanacak bu mağduriyetler nedeniyle Burdurlu vatandaşlarımızın anlayışla karşılayacağını ve alınacak olan güvenlik önlemleri vatandaşlarımızın da can ve mal güvenliği açısından önem taşımaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.