CUMHURBAŞKANIMIZ'IN TALİMATI İLE BURDUR’UMUZA KURULAN ÇAĞRI MERKEZİ BÜYÜTÜLÜYOR :

SİYASET 28.11.2016 - 13:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3017+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANIMIZ'IN TALİMATI İLE BURDUR’UMUZA KURULAN ÇAĞRI MERKEZİ BÜYÜTÜLÜYOR :

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla kurulan Çağrı Merkezinin büyütüldüğü müjdesini verdi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başbakan iken ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı iken TBMM’de Fotoğrafta görülen görüşme neticesinde Burdur’umuza 300 Kişilik Çağrı Merkezi kurulması talimatları verilmişti. Uzun uğraşlardan sonra kazandırılan Çağrı Merkezi için Üniversitemizin boşaltılan Merkez Kampüsündeki binada hızlı bir yapılanma ile çalışmalara başlanıldı. İlk aylarda çalışmalardaki zorluklar kaldırılarak şuanda Burdur Çağrı Lokasyonunda İşkur’un açtığı kurslarda başarılı olan 300 gencimiz çalışmaya başlamıştı.” dedi. ÇALIŞAN KAPASİTESİ ARTIRYOR Çağrı Merkezimizin büyümesi ile istihdam kapasitesinin büyüdüğü belirten Milletvekili Özçelik “Tam kapasite çalışan lokasyona Aralık Ayında 25 kişi daha artış sağlayacak, Ocak Ayında ise 50 kişi daha alınarak Burdur’umuzdaki Çağrı Merkezi Lokasyonu 375 Kişilik kapasiteye ulaştırılacak. Assist Genel Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz devam etmekte olup, özellikle Burdur Çağrı Merkezi Yöneticilerine, Lider Arkadaşlara Burdurlu hemşerilerim adına Teşekkür Ediyorum. Türkiye’de çok iyi çalışan bir lokasyon olarak kapasite arttırımına gidilmiştir. Tüm çalışanları ayrıca tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca çalışma ortamı hazırlayan Üniversite Rektörlüğümüzede şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla kurulan Çağrı Merkezinin büyütüldüğü müjdesini verdi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başbakan iken ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı iken TBMM’de Fotoğrafta görülen görüşme neticesinde Burdur’umuza 300 Kişilik Çağrı Merkezi kurulması talimatları verilmişti. Uzun uğraşlardan sonra kazandırılan Çağrı Merkezi için Üniversitemizin boşaltılan Merkez Kampüsündeki binada hızlı bir yapılanma ile çalışmalara başlanıldı. İlk aylarda çalışmalardaki zorluklar kaldırılarak şuanda Burdur Çağrı Lokasyonunda İşkur’un açtığı kurslarda başarılı olan 300 gencimiz çalışmaya başlamıştı.” dedi.
ÇALIŞAN KAPASİTESİ ARTIRYOR
Çağrı Merkezimizin büyümesi ile istihdam kapasitesinin büyüdüğü belirten Milletvekili Özçelik “Tam kapasite çalışan lokasyona Aralık Ayında 25 kişi daha artış sağlayacak, Ocak Ayında ise 50 kişi daha alınarak Burdur’umuzdaki Çağrı Merkezi Lokasyonu 375 Kişilik kapasiteye ulaştırılacak. Assist Genel Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz devam etmekte olup, özellikle Burdur Çağrı Merkezi Yöneticilerine, Lider Arkadaşlara Burdurlu hemşerilerim adına Teşekkür Ediyorum. Türkiye’de çok iyi çalışan bir lokasyon olarak kapasite arttırımına gidilmiştir. Tüm çalışanları ayrıca tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca çalışma ortamı hazırlayan Üniversite Rektörlüğümüzede şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.