CUMHURİYET DOĞUMLU 97 YAŞINDAKİ MEHMET ALTINKAYNAK'A ANLAMLI ZİYARET

YAŞAM 28.10.2020 - 17:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2930+ kez okundu.
 

CUMHURİYET DOĞUMLU 97 YAŞINDAKİ MEHMET ALTINKAYNAK'A ANLAMLI ZİYARET

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Cumhuriyetin 97 yılı nedeniyle 1923 doğumlu Mehmet Altınkaynak'a doğum günü sürprizi yaptı.
Burdur valisi Ali  Arslantaş beraberinde yer alan protokolle birlikte Büğdüz köyünde ikamet eden 29 Ekim 1923 doğumlu 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak'ın yaş günü mutluluğuna ortak oldu. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma Töreninin ardından Merkeze bağlı Büğdüz Köyüne geçen Burdur Ali Arslantaş, burada ikamet eden 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak'ı evinde ziyaret etti. Cumhuriyetimizin ilan edildiği gün doğan 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak Amca doğum günü pastası sürprizi yapan Vali Arslantaş, 29 Ekim 1923 yazan Bayrak  motifi bulunan pastayı Mehmet Amcayla birlikte kesti. Türkiye’de 29 Ekim 1923 tarihinde doğup ve şuan yaşayan üç kişi olduğunu dile getiren Vali Arslantaş, Cumhuriyetimizin Kuruluşunda doğmuş olan Mehmet amcaya bakan oğlu Veli Altınkaynak’a ve eşine teşekkür etti. Burdur Valisi Ali Arslantaş ziyareti sırasında basın mensuplarına kısa bir açıklama da bulundu. Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimiz ile aynı yaştı Mehmet Altınkaynak’ı ziyaret ettik. Mehmet amca 29 Ekim 1923 doğumlu. Cumhuriyet ile yaşıt. Cumhuriyetim bütün evrelerini gün gün, kazanımlarını dakika dakika, saat saat yaşayıp, şahit olmuş Burdur’un ulu çınarlarından bir tanesidir. Sağlıklı sıhhatli görmüş olmaktan, çocuklarının ve torunlarının ona olan ilgisinden, bakımından şefkatinden, merhametinden son derece etkilendik. Allah nice sağlık sıhhat ve mutluluk içerisinde yıllar yaşamasını nasip etsin.  Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak ve onun şahidiyle bugün burada Garnizon Komutanımız, Ağır Ceza Başkanımız, Rektörümüz, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanız ile birlikte ziyaret etmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Biz kendisine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyoruz” dedi. 
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Cumhuriyetin 97 yılı nedeniyle 1923 doğumlu Mehmet Altınkaynak'a doğum günü sürprizi yaptı.

Burdur valisi Ali  Arslantaş beraberinde yer alan protokolle birlikte Büğdüz köyünde ikamet eden 29 Ekim 1923 doğumlu 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak'ın yaş günü mutluluğuna ortak oldu.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma Töreninin ardından Merkeze bağlı Büğdüz Köyüne geçen Burdur Ali Arslantaş, burada ikamet eden 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak'ı evinde ziyaret etti.

Cumhuriyetimizin ilan edildiği gün doğan 97 yaşındaki Mehmet Altınkaynak Amca doğum günü pastası sürprizi yapan Vali Arslantaş, 29 Ekim 1923 yazan Bayrak  motifi bulunan pastayı Mehmet Amcayla birlikte kesti.

Türkiye’de 29 Ekim 1923 tarihinde doğup ve şuan yaşayan üç kişi olduğunu dile getiren Vali Arslantaş, Cumhuriyetimizin Kuruluşunda doğmuş olan Mehmet amcaya bakan oğlu Veli Altınkaynak’a ve eşine teşekkür etti.

Burdur Valisi Ali Arslantaş ziyareti sırasında basın mensuplarına kısa bir açıklama da bulundu. Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimiz ile aynı yaştı Mehmet Altınkaynak’ı ziyaret ettik. Mehmet amca 29 Ekim 1923 doğumlu. Cumhuriyet ile yaşıt. Cumhuriyetim bütün evrelerini gün gün, kazanımlarını dakika dakika, saat saat yaşayıp, şahit olmuş Burdur’un ulu çınarlarından bir tanesidir. Sağlıklı sıhhatli görmüş olmaktan, çocuklarının ve torunlarının ona olan ilgisinden, bakımından şefkatinden, merhametinden son derece etkilendik. Allah nice sağlık sıhhat ve mutluluk içerisinde yıllar yaşamasını nasip etsin. 

Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak ve onun şahidiyle bugün burada Garnizon Komutanımız, Ağır Ceza Başkanımız, Rektörümüz, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanız ile birlikte ziyaret etmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Biz kendisine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.