CUMHURİYET KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

GÜNDEM 26.10.2020 - 17:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2260+ kez okundu.
 

CUMHURİYET KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti.
Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciği tarafından organize edilen turnuvada dereceye giren sporculara, kupaları Valilik Makamında takdim edildi. Turnuvanın 1'inciliğini final müsabakasını kazanan Vali Arslantaş ve Şimal Aydın çifti kazanırken, İkinciliği Durali Özdemir ve Esra İnci, Üçüncülüğü Orhan Özkan ve Aybüke Özkan, Dördüncülüğü ise Hüseyin Karaoğlu ve Sıla Sezer çifti kazandı. Vali Arslantaş'a birincilik kupası küçük oğlu tarafından takdim edildi. Dereceye giren diğer sporculara kupa, belge ve ödüllerini takdim eden Vali Arslantaş, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Turnuvaya katılarak renk katan bütün sporcuları da kutlayan Vali Arslantaş, ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciliğine teşekkür etti.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciği tarafından organize edilen turnuvada dereceye giren sporculara, kupaları Valilik Makamında takdim edildi.

Turnuvanın 1'inciliğini final müsabakasını kazanan Vali Arslantaş ve Şimal Aydın çifti kazanırken, İkinciliği Durali Özdemir ve Esra İnci, Üçüncülüğü Orhan Özkan ve Aybüke Özkan, Dördüncülüğü ise Hüseyin Karaoğlu ve Sıla Sezer çifti kazandı.

Vali Arslantaş'a birincilik kupası küçük oğlu tarafından takdim edildi.

Dereceye giren diğer sporculara kupa, belge ve ödüllerini takdim eden Vali Arslantaş, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Turnuvaya katılarak renk katan bütün sporcuları da kutlayan Vali Arslantaş, ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciliğine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.