DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HEYETİ ATA’NIN HUZURUNDA

YAŞAM 01.02.2018 - 16:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3860+ kez okundu.
 

DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HEYETİ ATA’NIN HUZURUNDA

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri merkez Birliği Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri çeşitli illerden gelen Başkanlar üyeleriyle birlikte Anıtkabir de Ata’nın mozelesine çelenk koydu.
   Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli illerden gelen birlik başkanları ile birlikte birlik başkanlığının kuruluşunun 20’inci  kuruluş yılı nedeniyle Atatürk’ün huzuruna çıkarak Anıtkabir de mozelesine çelenk koydu. Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği kuruluşunun 20’inci kuruluşu nedeniyle Ankara da bulunan birlik merkezi’ne davet ettiği üreticiler ve çocukları da anıtkabirdeki törene katıldılar.                                 ANITKABİR MÜZESİNİ HEYET AYRI ÇOCUKLAR AYRI GEZDİ Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile aynı anda Anıtkabirdeki törene katılan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan, ve yönetim kurulu üyeleri ile birlik başkanları ve misafirleri ayrı bir rehber eşliğinde gezerken bu organizasyona katılan ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından her yıl düzenlenen yarışmaya katılan çocuklar ile velileri ise ayrı bir rehber eşliğinde anıtkabir müzesini gezdiler.                       ŞEHİT CUMA DAĞ TABİAT TARİHİ MÜZESİ ÇOCUKLARLA ÇINLADI Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliğinin 20. Kuruluş yılı nedeniyle “Buzağı ve Çocuk “ temalı resim- şiir ödül töreni ve sergisine Türkiye’nin çeşitli illerinden sığırcılık çiftliklerinde aile bireyleri ile yaşayan yetiştirici çocukları aileleri ile birlikte geldikleri Ankara da Türkiye Maden Teknik arama kompleksi içinde bulunan Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesini ve Cumhuriyet’in ilk meclisini ve ikinci Cumhuriyet Meclis binasını gezdiler. Yetiştirici çocukları ile ilgisini Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müze’sinde en büyük ilgiyi ise müze içindeki doldurulmuş hayvan iskeletleri ile bu müze içinde bulunan maden örnekleri çekti çocuklar yaklaşık bir saatlik bir zaman diliminde müze içinde zaman geçirdiler.    
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri merkez Birliği Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri çeşitli illerden gelen Başkanlar üyeleriyle birlikte Anıtkabir de Ata’nın mozelesine çelenk koydu.

   Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli illerden gelen birlik başkanları ile birlikte birlik başkanlığının kuruluşunun 20’inci  kuruluş yılı nedeniyle Atatürk’ün huzuruna çıkarak Anıtkabir de mozelesine çelenk koydu. Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği kuruluşunun 20’inci kuruluşu nedeniyle Ankara da bulunan birlik merkezi’ne davet ettiği üreticiler ve çocukları da anıtkabirdeki törene katıldılar.

                                ANITKABİR MÜZESİNİ HEYET AYRI ÇOCUKLAR AYRI GEZDİ

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile aynı anda Anıtkabirdeki törene katılan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanı Kamil Özcan, ve yönetim kurulu üyeleri ile birlik başkanları ve misafirleri ayrı bir rehber eşliğinde gezerken bu organizasyona katılan ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından her yıl düzenlenen yarışmaya katılan çocuklar ile velileri ise ayrı bir rehber eşliğinde anıtkabir müzesini gezdiler.

                      ŞEHİT CUMA DAĞ TABİAT TARİHİ MÜZESİ ÇOCUKLARLA ÇINLADI

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliğinin 20. Kuruluş yılı nedeniyle “Buzağı ve Çocuk “ temalı resim- şiir ödül töreni ve sergisine Türkiye’nin çeşitli illerinden sığırcılık çiftliklerinde aile bireyleri ile yaşayan yetiştirici çocukları aileleri ile birlikte geldikleri Ankara da Türkiye Maden Teknik arama kompleksi içinde bulunan Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesini ve Cumhuriyet’in ilk meclisini ve ikinci Cumhuriyet Meclis binasını gezdiler. Yetiştirici çocukları ile ilgisini Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müze’sinde en büyük ilgiyi ise müze içindeki doldurulmuş hayvan iskeletleri ile bu müze içinde bulunan maden örnekleri çekti çocuklar yaklaşık bir saatlik bir zaman diliminde müze içinde zaman geçirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.