DEFTERDAR AYYILDIZ VALİ KÜRKLÜ'YÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

DİĞER 22.02.2016 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3731+ kez okundu.
 

DEFTERDAR AYYILDIZ VALİ KÜRKLÜ'YÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

27. Vergi Haftası sebebiyle Defterdar Sedat Ayyıldız ve meslek odaları temsilcileri Vali Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret etti.
Burdur Valisi Kürklü’ye ziyarette bulunan Defterdar Sedat Ayyıldız'ın beraberinde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal ve Defterdarlık çalışanları yer aldı.  Defterdar Ayyıldız, 27 yıl gibi uzun zamandır kutladıkları ve geleneksel hale gelen Vergi Haftası sebebiyle ziyaret ettiklerini belirterek, bu yıl Vergi bilincini oluşturmak için okullara ağırlık vereceklerini ifade etti. Türkiye'nin geleceği olan öğrencilere vergi bilinciyle büyümelerini amaçladıklarını dile getiren Ayyıldız, 28 Şubat'ta son bulacak Vergi Haftası etkinliklerini meslek odaları ile yapacaklarını kaydetti.  Burdur Valisi Hasan Kürklü Vergi Haftası sebebiyle yapılan ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek, Vergi verme bilincini oluşturmak gerektiğine vurgu yaparak sözlerine devam etti. Herkes kazandığının belli bir miktarını vergi olarak vermesi gerektiğine vurgu yapan Sayın Valimiz, çünkü devletimiz, insanımızın can ve mal güvenliğini sağladığını aktardı.  Kürklü Vergi dairesi çalışanlarına yönelik şunları söyledi. "Vergi bilincini oluştururken mükelleften para alan değil’de, aynı zamanda mükellefin sorunlarını çözmeye çalışan ve sıkıntılarına ortak olan kişi ve kişiler olmanız gerekiyor. Vergi bilincinin oluştuğu insanların rahatlıkla vergisini verdiği bir topluma doğru gideriz diye ümit ediyorum. Onun içinde yeni neslin bilinçlendirilmesi önemli" dedi.  
27. Vergi Haftası sebebiyle Defterdar Sedat Ayyıldız ve meslek odaları temsilcileri Vali Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret etti.

Burdur Valisi Kürklü’ye ziyarette bulunan Defterdar Sedat Ayyıldız'ın beraberinde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal ve Defterdarlık çalışanları yer aldı. 

Defterdar Ayyıldız, 27 yıl gibi uzun zamandır kutladıkları ve geleneksel hale gelen Vergi Haftası sebebiyle ziyaret ettiklerini belirterek, bu yıl Vergi bilincini oluşturmak için okullara ağırlık vereceklerini ifade etti. Türkiye'nin geleceği olan öğrencilere vergi bilinciyle büyümelerini amaçladıklarını dile getiren Ayyıldız, 28 Şubat'ta son bulacak Vergi Haftası etkinliklerini meslek odaları ile yapacaklarını kaydetti. 

Burdur Valisi Hasan Kürklü Vergi Haftası sebebiyle yapılan ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek, Vergi verme bilincini oluşturmak gerektiğine vurgu yaparak sözlerine devam etti. Herkes kazandığının belli bir miktarını vergi olarak vermesi gerektiğine vurgu yapan Sayın Valimiz, çünkü devletimiz, insanımızın can ve mal güvenliğini sağladığını aktardı. 

Kürklü Vergi dairesi çalışanlarına yönelik şunları söyledi. "Vergi bilincini oluştururken mükelleften para alan değil’de, aynı zamanda mükellefin sorunlarını çözmeye çalışan ve sıkıntılarına ortak olan kişi ve kişiler olmanız gerekiyor. Vergi bilincinin oluştuğu insanların rahatlıkla vergisini verdiği bir topluma doğru gideriz diye ümit ediyorum. Onun içinde yeni neslin bilinçlendirilmesi önemli" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.