DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

GÜNDEM 15.07.2018 - 13:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4377+ kez okundu.
 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Hain Fethullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz 2016 tarihindeki kalkışma sonucu Şehit edilen Özel Harekat Polisi Akif Altay ve şehitler mezarları başında anıldı.
Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ilk törende 15 Temmuz 2016 günü gecesi Ankara Gölbaşı Polis Özel Harekat’a yapılan Fetö/PDY hainleri tarafından yapılan silahlı baskında görevi başında Şehit olan Akif Altay’ın ve kalkışma gecesi ülkemizin çeşitli illerinde olayları ve bu olaylar sonucu Türk Halkı tarafından bu kalkışmaya katılanlara karşı direnişin fotoğrafları sergilendi Serginin açılışını Vali Hasan Şıldak ve Şehit Özel Harekatçı Polis Memuru Akif Altay’ın aile bireyleri tarafından yapıldı. Burdur Valisi Hasan Şıldak, burada yaptığı konuşmada; iki yıl önce 15 Temmuz 2016 günü gecesi görevi başında şehit olan Özel Harekat Polisimiz Akif Altay, ve o gece ülkemizde yarattıkları kargaşa ile halkın direnişi ile karşılaştıkları anda cinayet işleyen hain Fetö/PDY canileri birçok vatandaşımızı da yaraladılar. İki yıllık süre geçmesine rağmen şehitlerimizin ve gazilerimizin acısı bugün gibi tazeliğini korumaktadır. Şehitlerimize Allah’dan rahmet dilerken gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Burdur da 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitler Haftası ile ilgili olarak düzenlenen törenlerin ikincisi ise Çeltikçi İlçesi’nde Şehit Özel Harekatçı Polis Memuru Akif Altay’ın ve Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın Baba ocağı Güvenli Köyü’nde düzenlendi. Burdur Valisi Hasan Şıldak ve protokol üyeleri Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın baba ocağını ziyaret ettiler. Baba Mehmet ve Anne Güldane, Şehit Asker’in Kardeşi ile bir müddet sohbet ettiler. Daha sonra köy mezarlığında bulunan Şehit Polis Memuru Akif Altay ve Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın mezarları başında kuran-ı Kerim okundu ve Dua edilerek merkeze dönüldü. Ulu-cami de şehitler için il müftülüğü tarafından mevlid’i şerif okundu.
Hain Fethullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz 2016 tarihindeki kalkışma sonucu Şehit edilen Özel Harekat Polisi Akif Altay ve şehitler mezarları başında anıldı.

Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ilk törende 15 Temmuz 2016 günü gecesi Ankara Gölbaşı Polis Özel Harekat’a yapılan Fetö/PDY hainleri tarafından yapılan silahlı baskında görevi başında Şehit olan Akif Altay’ın ve kalkışma gecesi ülkemizin çeşitli illerinde olayları ve bu olaylar sonucu Türk Halkı tarafından bu kalkışmaya katılanlara karşı direnişin fotoğrafları sergilendi Serginin açılışını Vali Hasan Şıldak ve Şehit Özel Harekatçı Polis Memuru Akif Altay’ın aile bireyleri tarafından yapıldı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, burada yaptığı konuşmada; iki yıl önce 15 Temmuz 2016 günü gecesi görevi başında şehit olan Özel Harekat Polisimiz Akif Altay, ve o gece ülkemizde yarattıkları kargaşa ile halkın direnişi ile karşılaştıkları anda cinayet işleyen hain Fetö/PDY canileri birçok vatandaşımızı da yaraladılar. İki yıllık süre geçmesine rağmen şehitlerimizin ve gazilerimizin acısı bugün gibi tazeliğini korumaktadır. Şehitlerimize Allah’dan rahmet dilerken gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum.

Burdur da 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitler Haftası ile ilgili olarak düzenlenen törenlerin ikincisi ise Çeltikçi İlçesi’nde Şehit Özel Harekatçı Polis Memuru Akif Altay’ın ve Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın Baba ocağı Güvenli Köyü’nde düzenlendi. Burdur Valisi Hasan Şıldak ve protokol üyeleri Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın baba ocağını ziyaret ettiler. Baba Mehmet ve Anne Güldane, Şehit Asker’in Kardeşi ile bir müddet sohbet ettiler. Daha sonra köy mezarlığında bulunan Şehit Polis Memuru Akif Altay ve Şehit Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın mezarları başında kuran-ı Kerim okundu ve Dua edilerek merkeze dönüldü. Ulu-cami de şehitler için il müftülüğü tarafından mevlid’i şerif okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.