DENİZ KURT; İÇME SUYU MESELESİ EN ÖNEMLİ MESELEMİZDİR

SAĞLIK 28.01.2019 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4503+ kez okundu.
 

DENİZ KURT; İÇME SUYU MESELESİ EN ÖNEMLİ MESELEMİZDİR

-Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Burdur’un içme suyu ile ilgili yaptığı açıklamada; kaliteli içme suyu ihtiyacının kalıcı bir şekilde karşılanması gerekiyor
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt, Burdur'un kaliteli içme suyu ihtiyacının kalıcı bir şekilde karşılanmasının öncelikli konular arasında olduğunu söyledi. Bu amaçla, başlatılan çalışmaların sona erdiğini, ancak mevcut belediyenin suyu evlere dağıtacak isale hattını yenilemek yerine seçim yatırımı amacıyla asfaltlama çalışması yaptığını belirtti.     Kurt Açıklamasında; "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Burdur'umuzda 828 milyon liralık bir bütçeyle proje çalışmalarını yapıyor. Sadece 2018 yılında 95 milyon lira harcandı. Bu hizmetler içinde, Burdur'a temiz su getiren isale hattı da 10 bin metreküplük su deposunun yapımı da tamamlandı. Depoya su verilmiş durumdadır. Bu durumda bir belediyeye düşen nedir? Bu suyu musluklardan akıtmak için gerekenleri yapmak, değil mi? Lakin gelin görün ki, mevcut belediye bunun için isale hattını değiştirip sağlıklı hale getirmeye çalışacağı yerde, eskisinin üstüne yeni asfalt döküyor. Bunun seçim yatırımı olduğu belli. Burdurlunun parasına yazıktır günahtır, Burdurlu bu çağda çeşmesinden kaliteli suyu bile alamayacak durumda, bunlar Burdur’umuza yakışmıyor. Burdurlu hemşerilerimiz merak etmesinler! En temel belediye hizmetlerinden başlayıp Burdur’u başka bir çağa taşıyacağız. İçme suyu konusunda Cumhurbaşkanımızın ilgisi, Milletvekillerimizin takibi ve DSİ'nin çalışmalarıyla Burdur'un içme suyu sorununu çözeceğiz. Temiz ve kaliteli suyu, musluklardan akıtmak inşallah bize nasip olacak. Belediye başkanı olduğumda hemen isale hatlarını yenileyeceğiz. O yüzden bu vesileyle mevcut belediye başkanı ve yönetimine sesleniyorum; göstermelik seçim yatırımları ile Burdur’un kaynaklarını boş yere harcamayın." İfadelerine yer verdi.
-Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Burdur’un içme suyu ile ilgili yaptığı açıklamada; kaliteli içme suyu ihtiyacının kalıcı bir şekilde karşılanması gerekiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt, Burdur'un kaliteli içme suyu ihtiyacının kalıcı bir şekilde karşılanmasının öncelikli konular arasında olduğunu söyledi. Bu amaçla, başlatılan çalışmaların sona erdiğini, ancak mevcut belediyenin suyu evlere dağıtacak isale hattını yenilemek yerine seçim yatırımı amacıyla asfaltlama çalışması yaptığını belirtti.    

Kurt Açıklamasında; "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Burdur'umuzda 828 milyon liralık bir bütçeyle proje çalışmalarını yapıyor. Sadece 2018 yılında 95 milyon lira harcandı. Bu hizmetler içinde, Burdur'a temiz su getiren isale hattı da 10 bin metreküplük su deposunun yapımı da tamamlandı. Depoya su verilmiş durumdadır. Bu durumda bir belediyeye düşen nedir? Bu suyu musluklardan akıtmak için gerekenleri yapmak, değil mi? Lakin gelin görün ki, mevcut belediye bunun için isale hattını değiştirip sağlıklı hale getirmeye çalışacağı yerde, eskisinin üstüne yeni asfalt döküyor. Bunun seçim yatırımı olduğu belli. Burdurlunun parasına yazıktır günahtır, Burdurlu bu çağda çeşmesinden kaliteli suyu bile alamayacak durumda, bunlar Burdur’umuza yakışmıyor. Burdurlu hemşerilerimiz merak etmesinler! En temel belediye hizmetlerinden başlayıp Burdur’u başka bir çağa taşıyacağız. İçme suyu konusunda Cumhurbaşkanımızın ilgisi, Milletvekillerimizin takibi ve DSİ'nin çalışmalarıyla Burdur'un içme suyu sorununu çözeceğiz. Temiz ve kaliteli suyu, musluklardan akıtmak inşallah bize nasip olacak. Belediye başkanı olduğumda hemen isale hatlarını yenileyeceğiz. O yüzden bu vesileyle mevcut belediye başkanı ve yönetimine sesleniyorum; göstermelik seçim yatırımları ile Burdur’un kaynaklarını boş yere harcamayın." İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.