DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 24.11.2020 - 14:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2792+ kez okundu.
 

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Burdur Belediyesi salgınla mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını kamu kurum ve kuruluşlar ile insanların kullanım alanlarında devam ettiriyor.
Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda dezenfeksiyon faaliyetleri hızla gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkan Vekili Ali Say “Covid-19 virüsü Ülkemizde ortaya çıktığı andan itibaren ilk önlem alan belediyelerden birisi olduk, önlemler kapsamında, periyodik olarak belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda, kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen kurallara uysunlar. Virüsten korunmanın yolu maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bireysel olarak kendilerini korusunlar.” dedi.    
Burdur Belediyesi salgınla mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını kamu kurum ve kuruluşlar ile insanların kullanım alanlarında devam ettiriyor.

Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda dezenfeksiyon faaliyetleri hızla gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkan Vekili Ali Say “Covid-19 virüsü Ülkemizde ortaya çıktığı andan itibaren ilk önlem alan belediyelerden birisi olduk, önlemler kapsamında, periyodik olarak belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda, kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen kurallara uysunlar. Virüsten korunmanın yolu maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bireysel olarak kendilerini korusunlar.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.