DİLAN OKTAŞ KOLLARI SIVADI

SANAT 30.05.2020 - 16:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3750+ kez okundu.
 

DİLAN OKTAŞ KOLLARI SIVADI

Almanya’da yaşayan ve Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasıyla tanınan Dilan Oktaş ,yeni projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor
Bugüne kadar birçok etkinlikte yer alan ve birçok ünlü firmanın kataloglarını süsleyen güzel top model,aylardır Almanya’da ki evinde karantinadaydı.Karantina günlerinde bol bol spor yapan ve kitap okuyan Dilan Oktaş, yeni projelerine de çalışma fırsatı buldu. Karantinadan sonra projelerini hayata geçirecek olan Oktaş, ‘Projelerimin büyük beğeni toplayacağına inanıyorum. Hayranlarım karşılarında başka bir Dinan Oktaş görecekler’dedi. KARANTİNA GÜNLERİNDE TEKLİF YAĞMURU Karantinada hergün birçok dizi,katalog ve sinema filmi teklifi aldığını belirten Oktaş, ‘Bu teklifleri de değerlendiriyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda Türkiye’ye gideceğim’şeklinde konuştu. DİLAN OKTAŞ KİMDİR? 1993 doğumlu manken, model Dilan Oktaş Almanya Düsseldorf‘ta dünyaya gelmiştir. Almanya’da Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasına katılmış ancak 2018 yılında Top Model Şartnamesine uymadığı gerekçesi ile diskalifiye olduğu açıklanmıştır. Gerekçesi ise, Miss Turkuaz bünyesinde yapılmış olan sözleşme ve uyarılara rağmen bir defileye haber ve bilgi vermeden katılması nedeniyle tacının geri alındığı belirtilmiştir.  
Almanya’da yaşayan ve Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasıyla tanınan Dilan Oktaş ,yeni projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor

Bugüne kadar birçok etkinlikte yer alan ve birçok ünlü firmanın kataloglarını süsleyen güzel top model,aylardır Almanya’da ki evinde karantinadaydı.Karantina günlerinde bol bol spor yapan ve kitap okuyan Dilan Oktaş, yeni projelerine de çalışma fırsatı buldu. Karantinadan sonra projelerini hayata geçirecek olan Oktaş, ‘Projelerimin büyük beğeni toplayacağına inanıyorum. Hayranlarım karşılarında başka bir Dinan Oktaş görecekler’dedi.

KARANTİNA GÜNLERİNDE TEKLİF YAĞMURU

Karantinada hergün birçok dizi,katalog ve sinema filmi teklifi aldığını belirten Oktaş, ‘Bu teklifleri de değerlendiriyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda Türkiye’ye gideceğim’şeklinde konuştu.

DİLAN OKTAŞ KİMDİR?

1993 doğumlu manken, model Dilan Oktaş Almanya Düsseldorf‘ta dünyaya gelmiştir. Almanya’da Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasına katılmış ancak 2018 yılında Top Model Şartnamesine uymadığı gerekçesi ile diskalifiye olduğu açıklanmıştır. Gerekçesi ise, Miss Turkuaz bünyesinde yapılmış olan sözleşme ve uyarılara rağmen bir defileye haber ve bilgi vermeden katılması nedeniyle tacının geri alındığı belirtilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.