DİZİ DÜNYASI "HEM CAST DİREKTÖRÜ HEM MENAJER" SKANDALINI KONUŞUYOR!..

SANAT 18.06.2020 - 13:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4537+ kez okundu.
 

DİZİ DÜNYASI "HEM CAST DİREKTÖRÜ HEM MENAJER" SKANDALINI KONUŞUYOR!..

Bazı popüler dizilerin cast direktörleri aynı zamanda menajerlik de yapıyor!.. Bu durum hem oyuncular arasında hem menajerler arasında hem de cast ajansları arasında büyük haksızlıklara neden oluyor.
Çünkü oyuncular menajerliğini bu cast direktörlerine vermek istiyor o dizi projesinde rol almak için. Cast direktörü de kendi oyuncularını dizide oynatarak oyunculardan komisyonunu alıyor. Cast direktörlerinin aynı zamanda menajerlik yapmasına oyuncu sendikalarından henüz ses çıkmadı!.. Bazı oyuncular ve menajerlerden serzenişler olsa da çok dile getiremiyorlar iş kaybı yaşamamak adına!.. SinemaPort bugün sizlere iki isim paylaşacak. Ama devamı gelecek!.. Şunu özellikle belirtelim, bu isimler bizim uydurduğumuz isimler değil!.. İsimlerini araştırarak hangi dizilere cast direktörlüğü yaptıklarını ve hangi oyuncuların menajerliğini yaptıklarını çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz!.. Ancak aralarındaki komisyon ilişkisini iddia olarak belirtmek isteriz, aldığımız duyumlar o yönde fakat net bir şekilde ispatı yoktur. Ama bir cast direktörünün aynı zamanda menajerlik yapması zaten başlı başına bir skandaldır!.. Oyuncular, menajerler ve cast ajansları arasında haksız rekabete yol açan bu duruma yetkililer dur diyecek mi bilinmez ama Sinema Port ifşa etmeye devam edecek!.. Sizler de duyduklarınızı, gördüklerinizi, bildiklerinizi SinemaPort ile paylaşmak isterseniz,  
Bazı popüler dizilerin cast direktörleri aynı zamanda menajerlik de yapıyor!.. Bu durum hem oyuncular arasında hem menajerler arasında hem de cast ajansları arasında büyük haksızlıklara neden oluyor.

Çünkü oyuncular menajerliğini bu cast direktörlerine vermek istiyor o dizi projesinde rol almak için. Cast direktörü de kendi oyuncularını dizide oynatarak oyunculardan komisyonunu alıyor.
Cast direktörlerinin aynı zamanda menajerlik yapmasına oyuncu sendikalarından henüz ses çıkmadı!..
Bazı oyuncular ve menajerlerden serzenişler olsa da çok dile getiremiyorlar iş kaybı yaşamamak adına!..
SinemaPort bugün sizlere iki isim paylaşacak. Ama devamı gelecek!..
Şunu özellikle belirtelim, bu isimler bizim uydurduğumuz isimler değil!.. İsimlerini araştırarak hangi dizilere cast direktörlüğü yaptıklarını ve hangi oyuncuların menajerliğini yaptıklarını çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz!..
Ancak aralarındaki komisyon ilişkisini iddia olarak belirtmek isteriz, aldığımız duyumlar o yönde fakat net bir şekilde ispatı yoktur. Ama bir cast direktörünün aynı zamanda menajerlik yapması zaten başlı başına bir skandaldır!.. Oyuncular, menajerler ve cast ajansları arasında haksız rekabete yol açan bu duruma yetkililer dur diyecek mi bilinmez ama Sinema Port ifşa etmeye devam edecek!..
Sizler de duyduklarınızı, gördüklerinizi, bildiklerinizi SinemaPort ile paylaşmak isterseniz,

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.