DJ URAL “ELA GÖZLÜM” SİNGLE ÇALIŞMASIYLA ÜLKESİNİ TEMSİL EDİYOR.

SANAT 05.09.2019 - 13:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4503+ kez okundu.
 

DJ URAL “ELA GÖZLÜM” SİNGLE ÇALIŞMASIYLA ÜLKESİNİ TEMSİL EDİYOR.

1 Ağustos tarihinde paylaştığı ''Ela Gözlüm'' isimli single çalışması sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran DJ Ural, çekilen klibinde de yakışıklılığından dolayı göz doldurdu.
Son yıllarda ülkemiz de sayıları artarak uluslar arası müzik otoritelerinin dikkatini çeken Müzik dünyası ile entegre olmaya çalışan sektörün yüz akı sanatçıların çalışmaları göz dolduruyor. DJ Ural Single çalışmasını Müziği ile birlikte Düzenlemesi ve de video klibini Cem Cemil yaptı. Özellikle de Almanya içerisinde çok bilinir bir isim olan başarılı ve genç DJ Ural, farklı soundları sayesinde de çok fazla konuşulmaya başlandı. DJ Ural Kimdir? DJ URAL, Yunanistan'ın başkenti Atina'da dünyaya gözlerini açmış ve Almanya'da büyümüştür. Ural M. çok genç yaşlarındayken müziğe sevgi dolu bir şekilde başlamış sanatçıdır.. 2009 yılında ise DJ olarak müzik sektörüne adım atmıştır. DJ'liğin yanı sıra Gitar ile birlikte Buzuki, Bağlama, Darbuka, Davul, Klavye vb. enstrümanları çalabilmektedir. DJ Ural ayrıca; İsmail YK ile birlikte Yusuf Güney, Yurtseven Kardeşler, Grup Kolpa, Babutsa, Coşkun Sabah ve Çağlayan Topaloğlu gibi pek çok ünlü sanatçıyla da çalışmıştır.  
1 Ağustos tarihinde paylaştığı ''Ela Gözlüm'' isimli single çalışması sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran DJ Ural, çekilen klibinde de yakışıklılığından dolayı göz doldurdu.

Son yıllarda ülkemiz de sayıları artarak uluslar arası müzik otoritelerinin dikkatini çeken Müzik dünyası ile entegre olmaya çalışan sektörün yüz akı sanatçıların çalışmaları göz dolduruyor. DJ Ural Single çalışmasını Müziği ile birlikte Düzenlemesi ve de video klibini Cem Cemil yaptı. Özellikle de Almanya içerisinde çok bilinir bir isim olan başarılı ve genç DJ Ural, farklı soundları sayesinde de çok fazla konuşulmaya başlandı.

DJ Ural Kimdir?

DJ URAL, Yunanistan'ın başkenti Atina'da dünyaya gözlerini açmış ve Almanya'da büyümüştür. Ural M. çok genç yaşlarındayken müziğe sevgi dolu bir şekilde başlamış sanatçıdır.. 2009 yılında ise DJ olarak müzik sektörüne adım atmıştır. DJ'liğin yanı sıra Gitar ile birlikte Buzuki, Bağlama, Darbuka, Davul, Klavye vb. enstrümanları çalabilmektedir.

DJ Ural ayrıca; İsmail YK ile birlikte Yusuf Güney, Yurtseven Kardeşler, Grup Kolpa, Babutsa, Coşkun Sabah ve Çağlayan Topaloğlu gibi pek çok ünlü sanatçıyla da çalışmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.