DOĞRU SİYASET AKADEMİDE BAŞLAR

SİYASET 22.01.2020 - 12:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3481+ kez okundu.
 

DOĞRU SİYASET AKADEMİDE BAŞLAR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, bu yıl 'Siyaset Akademide Başlar' temasıyla gerçekleştirilecek 19. Dönem Siyaset Akademisine başvuruların başladığını bildirdi.
 Türkiye’nın genelinde Siyaset Akademisi 19. Dönem kayıtlarının başladığını ve 27 Ocak'ta sona ereceğini belirten Başkan Mengi ; “Siyaset Akademide Başlar, Türkiye’nin Geleceğinde Yerini Al’ sloganı ile vatandaşlarımızı davet ettiğimiz Siyaset Akademisi’nin ders süreci, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde eş zamanlı olarak başlayacaktır. Dersler 8 hafta devam edecek olup, 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saatlik bir eğitim programı olacaktır. Katılımcılar 27 Ocak tarihine kadar Siyaset Akademisi kursiyeri olabilmek için iki şekilde başvuru yapabileceklerdir. Birinci yol “http://siyasetakademisi.akparti.org.tr/” adresinden online başvuru, ikinci yol ise İl ve İlçe Başkanlıklarına elden başvuru şeklinde belirlenmiştir" dedi. ÖDÜLÜ BAŞKAN ERDOĞAN VERECEK Sınav sonucuna göre kursiyerlere çeşitli ödüller verileceğini ifade eden Başkan Mengi, “50 ve üzeri puan alan tüm katılımcılarımıza başarı sertifikası takdim edilecek. Türkiye birincisi Kudüs gezisi, Türkiye ikincisi Balkanlar gezisi, Türkiye üçüncüsü ise Endülüs gezisiyle ödüllendirilecek. Türkiye genelinde dereceye giren kursiyerlere ödüllerinin Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek” dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, bu yıl 'Siyaset Akademide Başlar' temasıyla gerçekleştirilecek 19. Dönem Siyaset Akademisine başvuruların başladığını bildirdi.

 Türkiye’nın genelinde Siyaset Akademisi 19. Dönem kayıtlarının başladığını ve 27 Ocak'ta sona ereceğini belirten Başkan Mengi ; “Siyaset Akademide Başlar, Türkiye’nin Geleceğinde Yerini Al’ sloganı ile vatandaşlarımızı davet ettiğimiz Siyaset Akademisi’nin ders süreci, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde eş zamanlı olarak başlayacaktır. Dersler 8 hafta devam edecek olup, 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saatlik bir eğitim programı olacaktır. Katılımcılar 27 Ocak tarihine kadar Siyaset Akademisi kursiyeri olabilmek için iki şekilde başvuru yapabileceklerdir. Birinci yol “http://siyasetakademisi.akparti.org.tr/” adresinden online başvuru, ikinci yol ise İl ve İlçe Başkanlıklarına elden başvuru şeklinde belirlenmiştir" dedi.

ÖDÜLÜ BAŞKAN ERDOĞAN VERECEK

Sınav sonucuna göre kursiyerlere çeşitli ödüller verileceğini ifade eden Başkan Mengi, “50 ve üzeri puan alan tüm katılımcılarımıza başarı sertifikası takdim edilecek. Türkiye birincisi Kudüs gezisi, Türkiye ikincisi Balkanlar gezisi, Türkiye üçüncüsü ise Endülüs gezisiyle ödüllendirilecek. Türkiye genelinde dereceye giren kursiyerlere ödüllerinin Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.