DOLANDIRICILIK KİMLİK DEĞİŞTİRDİ

ASAYİŞ 10.01.2019 - 11:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4026+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILIK KİMLİK DEĞİŞTİRDİ

Burdur Valiliğinden yapılan yazı açıklamada: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumu hariç hiçbir şekilde valilik ve bağlı kuruluşlarından yardım yapılmamaktadır. Valiliğimiz tarafından sektör ve vatandaşı arayarak para istenmesinin söz konusu olmadığını belirten açıklamada bu gibi talepler karşısında özel sektör kuruluşlarının ve hatırlı kişilerin itibar etmemesi istenmekte bu gibi taleplerin karşılanmaması istenmektedir  Bu tür dolandırıcılık yapan kişilerin çok iyi bir şekilde hitabet kullandıkları ve inandırıcılık noktasında ikna kabiliyetlerinin bulunduğu gözden uzak tutulmamalıdır. Burdur Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nden aradıklarını belirten telefon dolandırıcılarının, Valimiz Sayın Hasan Şıldak’ın adını kullanarak ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye alınacaktır şeklinde yardım talebinde bulundukları duyumu alınmıştır.  Burdur Valiliği ve Burdur Valisi Hasan Şıldak adına yardım adı altında telefonla görüşme talebinde bulunulması veya para istenilmesi söz konusu değildir.  İş adamlarımızın bu tarz konularla karşılaşmaları durumunda en kısa sürede Valiliğimiz ve güvenlik güçlerimizle irtibata geçmesi, bu kişilerin yakalanması açısından önem arz etmektedir.  

Burdur Valiliğinden yapılan yazı açıklamada: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumu hariç hiçbir şekilde valilik ve bağlı kuruluşlarından yardım yapılmamaktadır. Valiliğimiz tarafından sektör ve vatandaşı arayarak para istenmesinin söz konusu olmadığını belirten açıklamada bu gibi talepler karşısında özel sektör kuruluşlarının ve hatırlı kişilerin itibar etmemesi istenmekte bu gibi taleplerin karşılanmaması istenmektedir 

Bu tür dolandırıcılık yapan kişilerin çok iyi bir şekilde hitabet kullandıkları ve inandırıcılık noktasında ikna kabiliyetlerinin bulunduğu gözden uzak tutulmamalıdır. Burdur Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nden aradıklarını belirten telefon dolandırıcılarının, Valimiz Sayın Hasan Şıldak’ın adını kullanarak ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye alınacaktır şeklinde yardım talebinde bulundukları duyumu alınmıştır. 

Burdur Valiliği ve Burdur Valisi Hasan Şıldak adına yardım adı altında telefonla görüşme talebinde bulunulması veya para istenilmesi söz konusu değildir. 

İş adamlarımızın bu tarz konularla karşılaşmaları durumunda en kısa sürede Valiliğimiz ve güvenlik güçlerimizle irtibata geçmesi, bu kişilerin yakalanması açısından önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.