DSP ATATÜRK’ÜN 78. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

DİĞER 09.11.2016 - 11:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1860+ kez okundu.
 

DSP ATATÜRK’ÜN 78. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Demokratik Sol Parti Burdur İl Başkanı Ali ÜNAL , Atatürk’ün 78. ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Ünal yayınladığı mesajda; “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde dünya tarihine de damgasını vuran Ulu Önder Atatürk, sadece Türk insanının değil, dünyanın da saygı duyduğu, son olaylardan sonra sevmeyenlerin bile ne kadar haklıymış dedirten,posterini astıran gerçek dünya  lideri olarak tarihteki yerini almıştır.   Atatürk’ün fikirlerine, düşüncelerine, ilkelerine ve ülkemize armağan ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkmak, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının temel sorumluluğudur.   Türkiye Cumhuriyeti;  vatanını seven, Atatürk’ün ilke ve devrimlerini özümseyen her vatandaş tarafından korunacak ve Türkiye Cumhuriyeti Atatürk’ün söylediği gibi sonsuza kadar yaşayacaktır.   Günümüzde Cumhuriyet’imizi tehdit etme ve Atatürk’ün ilkelerini yok saymak için girişimde bulunanlar bilmelidir ki, Türk milleti Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlerken kendini geriye çekmeye çalışanlara asla izin vermeyecektir.   Kurtuluş Savaşı’nın eşsiz komutanı, Türk milletinin doğumunu sağlayan, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 78 yıldır Türk milletinin yüreğinde yaşıyor ve yaşamaya devam edecektir.   Bu duygu ve düşüncelerle ulusal önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde büyük bir özlem, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet,ruhun şad olsun.”                                                                                                        
Demokratik Sol Parti Burdur İl Başkanı Ali ÜNAL , Atatürk’ün 78. ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Ünal yayınladığı mesajda; “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde dünya tarihine de damgasını vuran Ulu Önder Atatürk, sadece Türk insanının değil, dünyanın da saygı duyduğu, son olaylardan sonra sevmeyenlerin bile ne kadar haklıymış dedirten,posterini astıran gerçek dünya  lideri olarak tarihteki yerini almıştır.

 

Atatürk’ün fikirlerine, düşüncelerine, ilkelerine ve ülkemize armağan ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkmak, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının temel sorumluluğudur.

 

Türkiye Cumhuriyeti;  vatanını seven, Atatürk’ün ilke ve devrimlerini özümseyen her vatandaş tarafından korunacak ve Türkiye Cumhuriyeti Atatürk’ün söylediği gibi sonsuza kadar yaşayacaktır.

 

Günümüzde Cumhuriyet’imizi tehdit etme ve Atatürk’ün ilkelerini yok saymak için girişimde bulunanlar bilmelidir ki, Türk milleti Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlerken kendini geriye çekmeye çalışanlara asla izin vermeyecektir.

 

Kurtuluş Savaşı’nın eşsiz komutanı, Türk milletinin doğumunu sağlayan, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 78 yıldır Türk milletinin yüreğinde yaşıyor ve yaşamaya devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ulusal önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde büyük bir özlem, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet,ruhun şad olsun.”

                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.