DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

SİYASET 26.11.2018 - 17:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2392+ kez okundu.
 

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

Burdur’a gelen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz”in makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal “Bütün Türkiye’de yaptığımız çalışmalardan bir tanesi. Önümüzde yerel seçimler var Demokratik Sol Parti olarak yerel seçimlere de katılacağız. Bütün seçim çevrelerimizde adaylarımızı çıkaracağız buna Burdur’da dâhil. Bugün Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Görevlerinde başarılar dileyerek, Burdur’umuzun sorunlarına ilişkin ilk ağızdan bilgiler aldık. İnşallah önümüzdeki seçimler de tüm partilerimiz için siyaset için hayırlı olur” dedi.     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Burdur Batı Anadolu da siyasi oluşum açısından çok önemli bir il. Bakıldığı zaman Cumhuriyet tarihinin ve daha öncesindeki medeniyetlerin merkezi olmuş bir yerleşke diyelim. Köklü kültür birikimi ve eğitimli insan alt yapısıyla Burdur her zaman hem siyasette hem de yaşamda farklı refleksler vermiştir. 2014’ten bu yana da biz Burdur halkına en iyi şekilde görev yapmaya, Sosyal Demokrat Belediyecilik ilkelerini hakça paylaşan, adil anlayışı ortaya koyan ve yurttaşın birey bilincini arttıran bir sorumlulukla Belediye Başkanlığı yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizin burada olmanız bizim için çok daha önemlidir. Bizim tabanında baktığımızda siyasi köklerimizin aynı olması ve demokrasiye olan inancımızdan ötürü farklı dallarda siyaset yapmamız bizim kendi içimizdeki bir ayrışma değil demokrasiye olan inancımızdan kaynaklanmaktadır. 3. Genel Başkanımızın rahmetli Bülent Ecevit’in olduğu kurduğu Demokratik Sol Partinin siyasi anlayışına da her zaman saygılı ve ölçülü yaklaştığımızı belirtmek isterim. Ziyaretlerinden dolayı da Genel Başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.  
Burdur’a gelen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz”in makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal “Bütün Türkiye’de yaptığımız çalışmalardan bir tanesi. Önümüzde yerel seçimler var Demokratik Sol Parti olarak yerel seçimlere de katılacağız. Bütün seçim çevrelerimizde adaylarımızı çıkaracağız buna Burdur’da dâhil. Bugün Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Görevlerinde başarılar dileyerek, Burdur’umuzun sorunlarına ilişkin ilk ağızdan bilgiler aldık. İnşallah önümüzdeki seçimler de tüm partilerimiz için siyaset için hayırlı olur” dedi.  

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Burdur Batı Anadolu da siyasi oluşum açısından çok önemli bir il. Bakıldığı zaman Cumhuriyet tarihinin ve daha öncesindeki medeniyetlerin merkezi olmuş bir yerleşke diyelim. Köklü kültür birikimi ve eğitimli insan alt yapısıyla Burdur her zaman hem siyasette hem de yaşamda farklı refleksler vermiştir. 2014’ten bu yana da biz Burdur halkına en iyi şekilde görev yapmaya, Sosyal Demokrat Belediyecilik ilkelerini hakça paylaşan, adil anlayışı ortaya koyan ve yurttaşın birey bilincini arttıran bir sorumlulukla Belediye Başkanlığı yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizin burada olmanız bizim için çok daha önemlidir. Bizim tabanında baktığımızda siyasi köklerimizin aynı olması ve demokrasiye olan inancımızdan ötürü farklı dallarda siyaset yapmamız bizim kendi içimizdeki bir ayrışma değil demokrasiye olan inancımızdan kaynaklanmaktadır. 3. Genel Başkanımızın rahmetli Bülent Ecevit’in olduğu kurduğu Demokratik Sol Partinin siyasi anlayışına da her zaman saygılı ve ölçülü yaklaştığımızı belirtmek isterim. Ziyaretlerinden dolayı da Genel Başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.