DSP İL BAŞKANI ALİ ÜNAL'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YAŞAM 04.07.2016 - 11:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4748+ kez okundu.
 

DSP İL BAŞKANI ALİ ÜNAL'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında halkın daha güvende olacağı tehdit ve tehlikelerden uzak bayramlar diledi.
Bu gün ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların bir an önce sona ermesinin zamanı geldiğine vurgu yapan DSP İl Başkanı Ali Ünal, başta parlamento olmak üzere tüm siyasi partilerin bu durumu biran önce değerlendirerek çözüm aramaları gerektiğini dile getirdi.   Ali Ünal, DSP Onursal Genel Başkanı merhem Bülent Ecevit’in meclis kürsüsünde bir milletvekilinin ülkenin yasalarını hiçe sayarak gösterdiği davranış karşısında ise şu sözlerini hatırlatarak, “Burası hiç kimsenin özel yaşam mekanı değildir, Türkiye Büyük Millet Meclisi devletin en yüce kurumudur. Burada görev yapanlar devletin kurallarına uymak zorundadır. Burası devlete meydan okunacak yer değildir. Onun için lütfen bu hanıma haddini bildiriniz!” diye hatırlatmada bulunmuştur.    Bu gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde; Milleti temsil eden siyasi partilerin ise kendi içinde sorunlarının bulunması nedeniyle artık ülkenin ve milletin sorunlarını çözmekten uzaktır. Bu nedenle Demokratik Sol Parti 12 Eylül sonrasında milletin umudu olarak ortaya çıkmış ve milletin bütün fertlerini ayrıştırmadan birleştirmiş ve siyasi parti olarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir.   Burdur DSP İl Örgütü olarak Türk halkı4nın ve dolaysıyla Burdur halkının kutlu Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder evserlikler dilerim. Türkiye ve Türk halkı hiçbir zaman Umutsuz, kimsesiz ve sahipsiz değildir.
Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında halkın daha güvende olacağı tehdit ve tehlikelerden uzak bayramlar diledi.

Bu gün ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların bir an önce sona ermesinin zamanı geldiğine vurgu yapan DSP İl Başkanı Ali Ünal, başta parlamento olmak üzere tüm siyasi partilerin bu durumu biran önce değerlendirerek çözüm aramaları gerektiğini dile getirdi.

 

Ali Ünal, DSP Onursal Genel Başkanı merhem Bülent Ecevit’in meclis kürsüsünde bir milletvekilinin ülkenin yasalarını hiçe sayarak gösterdiği davranış karşısında ise şu sözlerini hatırlatarak, “Burası hiç kimsenin özel yaşam mekanı değildir, Türkiye Büyük Millet Meclisi devletin en yüce kurumudur. Burada görev yapanlar devletin kurallarına uymak zorundadır. Burası devlete meydan okunacak yer değildir. Onun için lütfen bu hanıma haddini bildiriniz!” diye hatırlatmada bulunmuştur.

 

 Bu gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde; Milleti temsil eden siyasi partilerin ise kendi içinde sorunlarının bulunması nedeniyle artık ülkenin ve milletin sorunlarını çözmekten uzaktır. Bu nedenle Demokratik Sol Parti 12 Eylül sonrasında milletin umudu olarak ortaya çıkmış ve milletin bütün fertlerini ayrıştırmadan birleştirmiş ve siyasi parti olarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir.

 

Burdur DSP İl Örgütü olarak Türk halkı4nın ve dolaysıyla Burdur halkının kutlu Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder evserlikler dilerim. Türkiye ve Türk halkı hiçbir zaman Umutsuz, kimsesiz ve sahipsiz değildir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.