DÜŞÜNÜR EĞİTİM KURUMLARINDAN BUTSO’YA ZİYARET

EĞİTİM 04.06.2021 - 09:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3818+ kez okundu.
 

DÜŞÜNÜR EĞİTİM KURUMLARINDAN BUTSO’YA ZİYARET

Düşünür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sitrava ve beraberindekiler Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BUTSO) ziyaret etti.
Düşünür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sitrava, Genel Müdür Fatih Karadağlı ve Kimya Öğretmeni Betül Akbıyık ile Biyoloji Öğretmeni Harun Sarıkaya BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gür’e ziyarette bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Sitrava, eğitim kenti Burdur’da verimlilik ve başarı çıtasını yükselteceklerini ve başarıyı sürekli hale getirmek amacında olduklarını söyledi. Sitrava, Burdur’daki kısa ve orta vadeli planlarını ana başlıklar halinde açıkladı. Misyon ve vizyonları hakkında detaylar veren Genel Müdür Karadağlı ise: “Düşünme becerileri ve etik değerleri gelişmiş, sadece teknoloji kullanan değil aynı zamanda teknoloji üreten, Dünyayla konuşan- Dünyayla yarışan 21. Yüzyıl bireylerini yetiştirmek için yola çıktık. 15 kampüs ve 43 okulla büyümeye devam ediyoruz. Bugün de eğitim kenti Burdur’dayız. Bu güzel kente ve çağdaş insanlarına hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeteneklerin de desteklenerek her öğrencimizin bir enstrüman çalması, en az bir spor dalında gelişmesi, sanatçı ve sporcu olmasalar da bu alanların hayatlarında hep var olmasını sağlıyoruz. Farklı düşünen ve fark yaratan nesiller yetiştiren sistemimizin merkezinde Düşünür Öğretmen Gelişim Akademimiz var. Bizler akademik kadromuzun mesleki yeterliliğini ve gelişimini çok önemsiyoruz. Ayrıca başarılı öğrencilerimizin yanı sıra bilim, sanat ve spor alanlarında da başarılı – yetenekli olan öğrencileri desteklemek amacıyla, başarılarını ve yeteneklerini belgelendirmek koşuluyla burslar da vereceğiz. Burdur’da şimdiye kadar eğitim- öğretim hayatına pek çok desteklerde bulunmuş Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ettik. Gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Karadağlı, öğrencilerinin sınavsız olarak Avrupa’daki okullarda eğitim öğretimlerine devam edebileceklerini belirtti. Antalya, Isparta, İzmir, İstanbul, Van gibi birçok şehirde hizmet verdiklerini kaydeden Karadağlı, temel amaçlarının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren düşünmeyi öğretebilmek olduğunu söyledi. EĞİTİMDE REKABET KALİTEYİ ARTIRIR Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker de “Misafirlerimize öncelikle eğitim kenti Burdur’umuza hoş geldiniz demek istiyorum. İlimize eğitim alanında bir okul kazandıracakları için teşekkür ediyorum. Eğitimde rekabet olunca kalite artar, kalite artınca da Burdur kazanır. Aynı zamanda emekli bir öğretmen olarak söylemek isterim ki süreklilik eğitimin temel ilkelerindendir. İnsana yapılan yatırım boşa gitmez, akıllı bir yatırımdır. Kentimize böyle bir eser kazandırılması çok güzel. Gençlerimiz ne kadar eğitimli ve ne kadar kaliteli yetişirse geleceğimiz de o kadar güzel olur” şeklinde konuştu. Düşünür Eğitim Kurumları 2021- 2022 eğitim öğretim döneminde ilk etapta İstasyon Caddesinde 1200 metrekarelik 17 derslikli bir dershane kurup, ilerleyen süreçte de Burdur’a okul açacak.  
Düşünür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sitrava ve beraberindekiler Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BUTSO) ziyaret etti.

Düşünür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sitrava, Genel Müdür Fatih Karadağlı ve Kimya Öğretmeni Betül Akbıyık ile Biyoloji Öğretmeni Harun Sarıkaya BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gür’e ziyarette bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Sitrava, eğitim kenti Burdur’da verimlilik ve başarı çıtasını yükselteceklerini ve başarıyı sürekli hale getirmek amacında olduklarını söyledi. Sitrava, Burdur’daki kısa ve orta vadeli planlarını ana başlıklar halinde açıkladı. Misyon ve vizyonları hakkında detaylar veren Genel Müdür Karadağlı ise: “Düşünme becerileri ve etik değerleri gelişmiş, sadece teknoloji kullanan değil aynı zamanda teknoloji üreten, Dünyayla konuşan- Dünyayla yarışan 21. Yüzyıl bireylerini yetiştirmek için yola çıktık. 15 kampüs ve 43 okulla büyümeye devam ediyoruz. Bugün de eğitim kenti Burdur’dayız. Bu güzel kente ve çağdaş insanlarına hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeteneklerin de desteklenerek her öğrencimizin bir enstrüman çalması, en az bir spor dalında gelişmesi, sanatçı ve sporcu olmasalar da bu alanların hayatlarında hep var olmasını sağlıyoruz. Farklı düşünen ve fark yaratan nesiller yetiştiren sistemimizin merkezinde Düşünür Öğretmen Gelişim Akademimiz var. Bizler akademik kadromuzun mesleki yeterliliğini ve gelişimini çok önemsiyoruz. Ayrıca başarılı öğrencilerimizin yanı sıra bilim, sanat ve spor alanlarında da başarılı – yetenekli olan öğrencileri desteklemek amacıyla, başarılarını ve yeteneklerini belgelendirmek koşuluyla burslar da vereceğiz. Burdur’da şimdiye kadar eğitim- öğretim hayatına pek çok desteklerde bulunmuş Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ettik. Gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Karadağlı, öğrencilerinin sınavsız olarak Avrupa’daki okullarda eğitim öğretimlerine devam edebileceklerini belirtti. Antalya, Isparta, İzmir, İstanbul, Van gibi birçok şehirde hizmet verdiklerini kaydeden Karadağlı, temel amaçlarının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren düşünmeyi öğretebilmek olduğunu söyledi.

EĞİTİMDE REKABET KALİTEYİ ARTIRIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker de “Misafirlerimize öncelikle eğitim kenti Burdur’umuza hoş geldiniz demek istiyorum. İlimize eğitim alanında bir okul kazandıracakları için teşekkür ediyorum. Eğitimde rekabet olunca kalite artar, kalite artınca da Burdur kazanır. Aynı zamanda emekli bir öğretmen olarak söylemek isterim ki süreklilik eğitimin temel ilkelerindendir. İnsana yapılan yatırım boşa gitmez, akıllı bir yatırımdır. Kentimize böyle bir eser kazandırılması çok güzel. Gençlerimiz ne kadar eğitimli ve ne kadar kaliteli yetişirse geleceğimiz de o kadar güzel olur” şeklinde konuştu.

Düşünür Eğitim Kurumları 2021- 2022 eğitim öğretim döneminde ilk etapta İstasyon Caddesinde 1200 metrekarelik 17 derslikli bir dershane kurup, ilerleyen süreçte de Burdur’a okul açacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.