EENGELLİ VATANDAŞIN YARDIMINA BELEDİYE YETİŞTİ

YAŞAM 13.03.2019 - 14:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4259+ kez okundu.
 

EENGELLİ VATANDAŞIN YARDIMINA BELEDİYE YETİŞTİ

Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından uygulanan Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazında ikamet eden engelli vatandaşımızın evinin önünde yapılan beton dökme çalışmaları tamamlandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kaldırım ve yol çalışmalarında engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak uygulamaları ön planda tutmaya devam ediyor. Özellikle kadın, çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarına öncelik tanıyan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazında ikamet eden engelli bir vatandaşımızın evin önündeki alana beton döktürerek kullanımını kolaylaştırdı.  Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazı’nda yaşayan engelli vatandaşın, evine ulaşımında sıkıntı yaşadığını tespit eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vererek Sinan Mahallesi mevkiinde yaşayan engelli vatandaşın evinin önüne beton döküldü ve çevre düzenlemesi yapıldı. Yol ve ulaşım sorunu kısa sürede çözülen vatandaşlar, Başkan Ercengiz’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.  
Burdur Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından uygulanan Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazında ikamet eden engelli vatandaşımızın evinin önünde yapılan beton dökme çalışmaları tamamlandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kaldırım ve yol çalışmalarında engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak uygulamaları ön planda tutmaya devam ediyor. Özellikle kadın, çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarına öncelik tanıyan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazında ikamet eden engelli bir vatandaşımızın evin önündeki alana beton döktürerek kullanımını kolaylaştırdı.

 Sinan Mahallesi Tepe Çıkmazı’nda yaşayan engelli vatandaşın, evine ulaşımında sıkıntı yaşadığını tespit eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vererek Sinan Mahallesi mevkiinde yaşayan engelli vatandaşın evinin önüne beton döküldü ve çevre düzenlemesi yapıldı. Yol ve ulaşım sorunu kısa sürede çözülen vatandaşlar, Başkan Ercengiz’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.